Fiyat hassasiyetinin artması kullandıkça öde modelli poliçeleri artırabilir

Gig ekonomisi çalışanları için tasarlanması konuşulan kullandıkça öde modelli sigortalar, salgın ile bazı kategoriler için öne çıkarak fiyat nedeniyle sigorta şirketi değişikliği yapan müşterilerin eski poliçelerine devam etmesini sağlayabilir.
Fiyat hassasiyetinin artması kullandıkça öde modelli poliçeleri artırabilir

Sigorta şirketlerindeki değişiklikler ağırlıklı olarak fiyata dayanıyor - poliçe bitiminde yeni bir sigorta şirketi arayan ya da teklif alan müşteriler salgın döneminde daha da öne çıkan prim ödeme hassasiyeti nedeniyle şirketlerini değiştiriyor. Bu durum bir yandan şirketle olan sadakat bağının gücünü diğer yandan da sigorta kapsamının dışında kalan diğer etkenlerin poliçe seçimindeki önemini gösteriyor. Çoğu zaman kullanılana kadar varlığı unutulan, poliçe yenileme döneminde müşterinin içeriğine baktığı bir ürün olan sigorta poliçelerinin sürekliliğini sağlamak ve aynı şirketle devam etmek için özellikle salgın dönemiyle birlikte yeni aksiyonlar alınması gerekebilir. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.