İşCep’e görüntülü görüşme ile hesap açma özelliği geldi

Türkiye İş Bankası, İşCep uygulaması üzerinden sunduğu şubeye gitmeye gerek kalmadan, “müşteri olmak istiyorum” hizmetine görüntülü görüşme ile hesap açma özelliğini de ekledi.
İşCep’e görüntülü görüşme ile hesap açma özelliği geldi

Türkiye İş Bankası'nın TekCep'e yeni TekPOS özelliğini getirdiğiniz geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Türkiye İş Bankası, İşCep uygulaması üzerinden sunduğu şubeye gitmeye gerek kalmadan, “müşteri olmak istiyorum” hizmetine görüntülü görüşme ile hesap açma özelliğini de ekledi.

Bu özellikler sayesinde bireylere mobilden hızlı ve kolay bir deneyimle müşteri olma kolaylığı sağlanıyor. Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle şubeye gitmeye gerek kalmadan yapılabilen işlemler her zamankinden çok daha önemli bir noktaya geldi. 

Bireylerin ve şube çalışanlarının sağlığını korumak adına büyük önem taşıyan bu hizmet kapsamında, mobil telefonlara İşCep indirildikten sonra uygulama giriş ekranında yer alan ‘’müşteri olmak istiyorum” seçeneğinden dijital başvuru formu doldurulup müşteri temsilcileri ile görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Görüntülü görüşmenin ardından, başvuru sırasında belirtilen adrese kurye ile yönlendirilen imza formuna atılan tek bir imzayla hesap açılışı gerçekleştiriliyor. İşCep’in yeni özelliği ile haftanın 7 günü saat 09.00-22.00 aralığında görüntülü görüşme yapılabildiğini de ekleyelim.

Böylece şubeye gitmeye gerek kalmadan açılan hesap ile birlikte 360’tan fazla işlem seçeneği sunan İşCep uygulamasının yanı sıra Maximum Mobil, İnternet Şube ve Bankamatik cihazları ile her türlü bankacılık ihtiyaçları İş Bankası’nın hızlı ve kolay hizmetleri ile karşılanabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.