Online ödeme çözümü Bakiyem, 7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Hizmet verdiği kullanıcılardan kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde ödeme almayı amaçlayan işletmelere online ödeme çözümleri sunan yerli fintech girişimi Bakiyem, 7 milyon TL değerlemeyle aldığı ilk yatırımı duyurdu.
Online ödeme çözümü Bakiyem, 7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Hizmet verdiği kullanıcılardan kolay, hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde ödeme almayı amaçlayan işletmelere online ödeme çözümleri sunan yerli fintech girişimi Bakiyem, 7 milyon TL değerlemeyle aldığı ilk yatırımı duyurdu. Yatırım turuna, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) eski Genel Müdürü ve Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal’ın yanı sıra son zamanlarda yüksek büyüme potansiyeline sahip girişimlere yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Alesta Yatırım katıldı.

Bakiyem, herhangi bir teknik bilgiye gerek olmadan dakikalar içerisinde kurulabilen, kolay kullanıma sahip ödeme çözümleri ve bu çözümlere yönelik entegre modüller ile platformlar geliştiriyor.

“Ödeme almanın en kolay yolu” mottosuyla bugüne kadar farklı sektörlerden 1500’ü aşkın firmaya hizmet veren Bakiyem, gelecek süreçte online alışveriş pazarına daha fazla katkı sağlayarak Türkiye ekonomisine destek olmayı, nakitsiz toplum yolculuğuna ivme kazandırmayı, yerli-yabancı çok sayıda işletmeyi ve kullanıcıyı yeni nesil temassız ödeme yöntemleriyle tanıştırmayı hedefliyor. Girişim, bu doğrultuda giderek gelişmekte olan ve çok değerli oyuncuların bulunduğu ödeme sistemleri sektöründe söz sahibi bir şirket olmayı da hedefleri arasında gösteriyor.

Bakiyem Kurucu Ortağı ve CEO’su Umut Yalçın yatırımla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçmemize rağmen Bakiyem ekibi olarak bu dönemde dijitalleşmedeki artışla birlikte ürünlerimizi pazar ihtiyaçları doğrultusunda geliştirerek hedef kitlemize ulaşma yolunda ilerledik ve önemli bir büyüme yakaladık. Bu yatırım ile büyümemize daha hızlı bir şekilde devam ederek hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.