Fibabanka, Getir'e yatırım yaptı [Özel Haber]

Fibabanka, kendi teknoloji ve yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e ortak oldu.
Fibabanka, Getir'e yatırım yaptı [Özel Haber]

Son aldığımız duyumlara göre Fibabanka, Getir'e henüz miktarı açıklanmayan bir yatırım yaptı. Fibabanka, kendi teknoloji ve yatırım şirketi Finberg üzerinden yatırımla birlikte Getir'e ortak oldu ve bu yatırımla beraber müşteri kazanımında Getir kullanıcılarını dahil etmeyi hedeflediğini ve super-app çalışmalarını Getir ortaklığı ile hayata geçireceklerini açıkladı.

Müşteri kazanım süreçlerinde portföyüne Getir'i de dahil eden Fibabanka, dijital cüzdan altyapısı, online/offline ödeme sistemi ve 7/24 uygulamadan uygulamaya para transferi gibi hizmetlerin yanı sıra, krediden mevduata değişen yelpazede birçok finansal çözüm sunacağını açıkladı.

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, yatırım haberini şirket çalışanlarına gönderdiği metin ile duyurdu.

GÜNCELLEME: Haberimizle ilgili olarak Fibabanka'dan bugün 23:35'te açıklama geldi. Açıklama metnini aşağıda paylaşıyoruz.

Webrazzi.com’da 2 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan ‘Fibabanka Getir’e Yatırım Yaptı’ başlıklı haber, şirket içi bir yazışma kaynaklı olmasından dolayı, kamouyunda yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebileceğinden bu açıklamayı sizinle paylaşma ihtiyacı hissettik.

Fibabanka olarak dijital dönüşüm stratejilerimiz kapsamında; platform bankacılığı yaklaşımımızla, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teknolojiye dayalı esnek, hızlı finansal çözümler sunma vizyonuyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Teknoloji yatırım şirketimiz Finberg üzerinden Getir ile yaptığımız tek basamaklı azınlık yatırımı anlaşması da bu vizyonumuzun bir parçası.

Bununla birlikte platform bankacılığı stratejimiz doğrultusunda, Getir ile de aynı anlayışla güzel iş birliklerine imza atacağımıza inanıyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,
Fibabanka A.Ş.

Ömer Mert'in konuyla ilgili paylaştığı bilgiye aşağıda bulabilirsiniz, yeni bilgileri netleştirdiğimizde ve yatırımla ilgili detaylı bilgiler aldıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Fibabanka olarak, ülkemizde son yılların en başarılı dijital platformlarından biri olan Getir’e ortak olduğumuzu sizlere duyurmanın mutluluğu içindeyim.

Teknoloji ve yatırım şirketimiz Finberg üzerinden yaptığımız bu yeni yatırımımızla bir super-app çalışmasını hayata geçiriyoruz. Bu sayede müşteri kazanım süreçlerimize Getir’in portföyünü de dahil etmiş olacağız.

Dijital cüzdan altyapısı, online/offline ödeme sistemi ve 7/24 uygulamadan uygulamaya para transferi gibi hizmetlerin yanı sıra, krediden mevduata değişen yelpazede birçok finansal çözümümüzle müşterilerimizin hayatına temas edeceğiz.

Getir ortaklığımızın Bankamız için hayırlı olmasını diler, bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.

Sevgilerimle,

Ömer Mert

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.