New HR Summit 2020’nin yeni konuşmacıları belli oldu

Geçen hafta ilk tur konuşmacılarını paylaştığımız New HR Summit 2020'nin yeni konuşmacıları belli oldu.
New HR Summit 2020’nin yeni konuşmacıları belli oldu

Crenvo İK, New HR Summit'te değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir platform sunarken tüm katılımcılar için değerli bir online networking ve simultane çeviri imkanı da yaratacak.

23 Eylül tarihinde Webrazzi iş birliği ile online olarak gerçekleşecek olan New HR Summit’in ilk tur konuşmacılarını duyurmuştuk.

New HR Summit 2020'nin ilk tur konuşmacıları arasında; The RBL Group Danışmanı Allan Freed, Akenerji İK Direktörü Duygu Erzurumlu Cengiz, Johnson & Johnson Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Talent Acquisition'dan Sorumlu Yöneticisi Ehab Abdel Hafez, McKinsey & Company Associate Partner'ı Ezgi Demirdağ Saydağ ve GittiGidiyor Head of People & Culture Murat Yüksel yer alıyor.

New HR Summit 2020’nin yeni konuşmacıları ise şöyle: HR Trend Institute Direktörü Tom Haak, LOGO Yazılım Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Başkanı- CPO Hande Yalgın, Farplas CHRO’su Aylin Satun Olsun, Yıldız Holding CHRO’su Bahattin Aydın, L'Oreal HR Direktör’ü Demet Hatipoğlu Akman, Allianz Türkiye Çevik Dönüşüm Lideri Serhat Toptancı, Tofaş Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Taylan Gümüş, Actifit & Wellbees kurucusu Melis Abacıoğlu, Uzman Psikolog Deniz Aktosun.

Türkiye İş Bankası, Idenfit, Sodexo ve Logo Yazılım'ın sponsorluğunda düzenleyeceğimiz New HR Summit 2020’nin diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz New HR Summit’e buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.