Klipsch T5 True Wireless incelemesi

Klipsch'in tam kablosuz kulaklık modeli olan Klipsch T5 True Wireless, kısa süre önce ülkemizde satışa sunuldu. Bu videomuzda ise Klipsch T5 True Wireless modeline yakından bakıyoruz.

ABD merkezli ünlü kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch'in tam kablosuz kulaklık modeli olan Klipsch T5 True Wireless, kısa süre önce ülkemizde satışa sunuldu. Bu videomuzda ise Klipsch T5 True Wireless modeline yakından bakıyoruz. Üst düzey ses performansı ve sıra dışı kutu tasarımı ile dikkatleri çeken Klipsch T5 True Wireless'ın nispeten pahalı bir model olduğunu da ekleyelim.

Zippo markasının çakmaklarını andıran bir kutu tasarımına sahip olan Klipsch T5 True Wireless, rakiplerine oranla daha ağır bir şarj kutusuna sahip. Fakat söz konusu şarj kutusunun tasarım anlamında rakiplerinden bir adım önde olduğunu da belirtelim.

Gümüş ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Klipsch T5, sahip olduğu IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı durumda. Klipsch T5 True Wireless'ın kulaklıklarının 5,5, şarj kutusunun ise 96,9 gram ağırlığında olduğunu da ekleyelim.

Şarj kutusunun arkasında yer alan Usb Type-C bağlantısı üzerinden şarj olan Klipsch T5 True Wireless modeli ses performansı anlamında oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Kulaklıkların üzerinde bulunan tuşlar sayesinde şarkı geçişler, ses açma - kısma ve sanal asistanlara ulaşmanızı da sağlayan Klipsch T5 True Wireless, üzerinde 4 adet mikrofon bulunduruyor.

Kullanım kolaylığı açısından kulak içinde 360 derece dönebilme özelliğine de sahip olan kulaklıklar, Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisini kullanıyor. Kulaklıkların her birinde 55 mAh, şarj kutusunda ise 360 mAh büyüklüğünde bataryaların yer aldığını da ekleyelim.

Kulaklıklar tam şarj ile yaklaşık 7-8 saatlik bir deneyim sunarken, şarj kutusu ile ise 22-24 saatlik bir şarj süresi sunuluyor. Hızlı şarj desteğine de sahip olan Klipsch T5 True Wireless modelinin 15 dakikalık şarj ile birlikte 2 saatlik şarj sunduğunu da ekleyelim. Son olarak kulaklığın fiyatına gelecek olursak Klipsch T5 True Wireless modeli ülkemizde 1768 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.