Son satın almalar uzaktan çalışanların üretkenliğini artırırken şirketlerin de maliyetlerini olumlu etkileyebilir

Birçok şirket uzaktan çalışmaya devam ederken çalışanların odaklı çalışması için alınan aksiyonlar da artmakta. Cisco ve LifeSize'ın son dönemdeki satın almaları da bu konuda hem şirketlere hem de çalışanlara yardımcı olabilir.
Son satın almalar uzaktan çalışanların üretkenliğini artırırken şirketlerin de maliyetlerini olumlu etkileyebilir

Haziran başı itibariyle ofise geri dönüşlerin başlamasıyla normalleşme adımları atılsa da son günlerde vaka sayılarının artması salgınla ilgili endişeleri yeniden gündeme getireceğe benziyor. Ofise dönen şirketlerle birlikte sene sonuna, hatta önümüzdeki sene de evden çalışma ya da hibrit modelleri uygulamaya başlayan birçok örnek görmekteyiz. Bazı çalışanlar için ofise dönmenin yarattığı huzursuzluk kendilerinin ve ailelerinin sağlığından endişe etmek, ihtiyaç duyulduğunda sağlık hizmetlerine ulaşamamak gibi nedenlerle artmakta. 

Ofise dönmek ve kalabalığa karışmanın yaratacağı stresin çalışanların konsantrasyonu konusunda yaratacağı sorunları düşündüğümüzde sürekli olarak evden çalışmak isteyenlerin üretkenliklerini sağladıkları konusunda da ikna edici olmaları gerekiyor. İşverenlerin ise çalışanların güvenliğini temin etmek ve olumlu bir çalışma ortamı sunarak performansın devamlılığını sağlamak konusunda yapabilecekleri farklı uygulamalar söz konusu. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.