LG hava temizleme özelliğine sahip maskesini tanıttı

Maskenin kullandığı teknolojinin LG'nin ev kullanımı için geliştirildiği hava temizleme ürünleri ile oldukça benzer olduğunu da ekleyelim.
LG hava temizleme özelliğine sahip maskesini tanıttı

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını büyük oranda yaşama şeklimizi değiştirdi. Daha önce hayatımızın içinde pek yer almayan maskeler günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri haline geldi. Bu konu özelinde çalışmalar yapan Güney Kore merkezli LG, hava temizleme özelliğine sahip maskesini resmen tanıttı.

PuriCare Wearable Air Purifier isimli maske havayı temizlemek için değiştirilebilir filtreler kullanıyor. Söz konusu maskenin kullandığı teknolojinin LG'nin ev kullanımı için geliştirildiği hava temizleme ürünleri ile oldukça benzer olduğunu da ekleyelim.

LG tarafından yapılan tanıtımdan Corona virüs salgınından bahsedilmediğini de belirtelim. Fakat maskenin tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi için geliştirildi sıkça ima edildi. LG'nin paylaştığı bilgilere göre maske nefes alış hızınızı ölçebiliyor.

PuriCare Wearable Air Purifie kullanıcısının nefes alışına göre içindeki fanların hızını da ayarlayabiliyor. Bir maske ürettiğini ilk olarak Temmuz ayında duyuran LG, Seul üniversitesi hastanesine söz konusu maskeden 2 bin adet bağışlayacağını da duyurmuştu.

PuriCare Wearable Air Purifier ürününün sağlık çalışanlarının uzun süreler maske takmasını kolaylaştırması hedefleniyor. Son olarak LG'nin yayınladığı tanıtım bülteninde maskenin Corona virüsün yayılımına karşı koruduğu ile ilgili herhangi bir ibare bulunmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.