Doktorlar için yeni nesil iletişim platformu: Doctor Follow

2020 yılının Mayıs ayında ise aktif olarak hizmet vermeye başlayan Doctor Follow, şu an için sadece Türkiye'de hizmet veriyor.
Doktorlar için yeni nesil iletişim platformu: Doctor Follow

Doktorlar için geliştirilmiş yeni nesil bir iletişim platformu olarak karşımıza çıkan Doctor Follow, 2019 yılının Mayıs ayında Dr. Bekir Çakmak ve Dr. Enes Güler tarafından kuruldu. 2020 yılının Mayıs ayında ise aktif olarak hizmet vermeye başlayan Doctor Follow, şu an için sadece Türkiye'de hizmet veriyor.

İlerleyen dönemlerde ise global anlamda hizmet vermeyi hedefleyen Doctor Follow'un mobil uygulamasının hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda olduğunu da ekleyelim. Doctor Follow'un sadece resmi belgeler ile doğrulanmış kullanıcılara sahip olduğunu da belirtelim.

Bu kullanıcılar arasında ise doktorlar, diş hekimleri, tıp ve diş hekimliği öğrencileri yer alıyor. Kullanıcılar bu platform üzerinden online tıp eğitimi alabiliyor, video ve fotoğraf gibi görsel öğeler ekleyerek bilimsel verileri meslektaşları ile paylaşabiliyor.

Doctor Follow'un sunduğu özellikler arasında PDF formatında dijital makaleler paylaşma, hashtag ve mention altyapısı sayesinde dijital tıp kütüphanesi şeklinde araştırmalar yapabilme, ilgi alanına göre özel gruplar oluşturup efektif bilgi alışverişi yapabilme, branşlara ait dernekler ile etkin bir iletişim kurma, canlı yayınlar, toplantı ve kongrelerden anında haberdar olabilme, direk mesajlaşma sayesinde telefon numarasına sahip olmadan meslektaşı ile iletişime geçme gibi özellikler ye alıyor.

Platformun şu an için 5 binin üzerinde onaylanmış uzman doktor kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim. Kullanıcıların büyük çoğunluğunu aile hekimliği, acil hekimliği, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın doğum ve hastalıkları, genel cerrahi ve diş hekimliği gibi ana branşlar oluşturuyor.

Medikal ve ilaç firmalardan tanıtım ve sponsorluklar ve online eğitim modüllerinin satışları üzerinden gelir elde eden Doctor Follow girişiminin Tazefikir Grup ile bir yatırım anlaşması olduğunu da ekleyelim. 2021 yılı ilk çeyreğinden önce Arap Körfezi, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’ya açılmak isteyen Doctor Follow, 2021 yılının 4. çeyreğinde ise Avrupa'nın tamamına ve ABD'ye açılmayı hedefliyor. Dilerseniz Doctor Follow uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.