Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan tüm cihazların teknik detayları ve fiyatları

Galaxy Unpacked: Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra, Galaxy Tab S7 ve S7+, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3 ve Galaxy Z Fold2
Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan tüm cihazların teknik detayları ve fiyatları

Samsung Electronics, bugün Türkiye saatiyle 17:00'de yeni cihazlarını tanıtmak için sanal olarak Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirdi.  Etkinlikte, Note serisinden Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra dahil olmak üzere beş farklı cihaz tanıtıldı. Etkinlikte çok yönlü Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletler tanıtılırken üretkenlik ve verimlilik temaları vurgulandı. 

Gelişmiş sağlık özellikleriyle premium bir akıllı saat olarak konumlanan Galaxy Watch3; ses kalitesiyle dikkat çeken  şık ve ergonomik Galaxy Buds Live kulaklık ve yeni nesil katlanabilir akıllı telefon Galaxy Z Fold2 tanıtılan diğer ürünler oldu. 

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra 

İş ve oyun özellikleriyle öne çıkan Galaxy Note20 serisinin iki versiyonu bulunuyor. Galaxy Note20 Ultra, cihazında yüksek güç tercih eden kullanıcılar için tasarlandı. Galaxy Note20 ise çalışma ve oyun zamanlarını dengelemek isteyenler için ideal bir ürün olarak konumlanıyor.  Samsung bu iki üründe de verimliliğe odaklanıyor.

Yeni bir iş deneyimi

Samsung’un yeni Galaxy Note20 serisi, her an her yerde daha fazla üretim yapmanızı sağlıyor. Galaxy Note20 serisindeki yeni S Pen ve Samsung Notes özellikleri ise kullanıcılara daha da güçlü bir deneyim sunuyor. Bu arada S Pen'in Galaxy Tab S7 ve Tab S7+ modellerine de geldiğini belirtelim. Ayrıca, uzun süredir devam eden Samsung ve Microsoft iş birliğiyle, Galaxy Note20 serisi ve Windows PC  birlikte çalışabiliyor. 

S Pen hızlandı

Galaxy Note20 serisinin geliştirilmiş S Pen'i, yanıt hızını yükseltti. Daha gerçekçi bir hassasiyete sahip olan S Pen’in, beş yeni Uzaktan Kontrol eylemi bulunuyor. Telefonunuza dokunmadan gerçekleştireceğiniz bu eylemler arasında ana ekrana geri dönmek veya ekran görüntüsü almak işlemleri de yer alıyor. 

Samsung Notes'daki yenilikler 

Samsung Notes uygulaması, fikirlerinizi telefonunuza, tabletinize veya Windows 10 PC'nize kaydetmenizi, düzenlemenizi ve paylaşmanızı kolaylaştırmak için otomatik kaydetme ve senkronizasyon özelliklerine sahip. Bundan sonra bir cihazdan diğerine geçerken işe kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün. Yeni eklenen özellikler kapsamında Samsung Notes'un, dağınık el yazınızı kolayca okunabilir hale getirdiğini de belirtelim. 

Samsung Notes uygulamasında PDF'lere açıklama ekleyebildiğinizi ve önemli yerleri vurgulayabildiğinizi de ekleyelim. Üstelik not alırken ses kaydedebiliyorsunuz. Kayıttaki o ana gitmek için notlarınızdaki ilgili kelimeye dokunmanız yeterli. Uygulamaya eklenen yeni sezgisel klasör yönetimi de notlarınız daha düzenli tutmanızı sağlıyor.

Microsoft entegrasyonu 

Microsoft’un Windows’a Bağla entegrasyonuna sahip Your Phone uygulaması, artık mobil uygulamalarınıza doğrudan Windows 10 bilgisayarınızdan erişebilmenizi sağlıyor.

Bundan böyle favori mobil uygulamalarınızı Görev Çubuğuna veya Başlat menünüsüne ekleyebileceksiniz. Bu sayede telefonunuzda en sevdiğiniz sosyal ağ uygulamalarına veya Galeri'ye kolayca ulaşabileceksiniz. 

Bu yılın ilerleyen dönemlerinde, Windows 10 PC'nizde birden fazla uygulamayı da aynı ekranda çalıştırabileceğinizi belirtelim. Zira Samsung Notes uygulamasını,  Microsoft OneNote ve Outlook ile senkronize edilebiliyorsunuz. Hatırlatıcılarınız; Microsoft Outlook, To Do ve Teams ile senkronize edildiğinde ise tüm üretkenlik ekosistemleriniz cihazlar arasında eşleşebiliyor.

Samsung DeX'in yeni özellikleri

Bağlantılı cihazlardan bahsetmişken, Samsung DeX ile Galaxy Note20 serisini bir Smart TV'ye kablosuz olarak bağlayabildiğinizi belirtelim. Akıllı bir televizyonda video izlerken aynı anda Galaxy Note20 serisinde arkadaşlarınızla mesajlaşabilmeniz de mümkün. 

Oyun deneyimi ve sinematik videolar öne çıkıyor

Galaxy Note20 serisi güçlü bir mobil oyun deneyimi sunuyor. Bunun yanı sıra Galaxy Note20 serisinin, fotoğraf ve sinematik tarzda videolar çekmek için profesyonel düzeyde araçlara sahip olduğunu belirtelim. Cihaz, aynı zamanda gelişmiş çoklu görev deneyimleri de sunuyor.

Galaxy Note20 serisi 8K kamerası, 21: 9 en boy oranı ve 24 fps kayıt ile öne çıkıyor. Galaxy Note20 serisinde, ultra yüksek çözünürlüğe ve profesyonel kalitede video deneyimine erişebiliyorsunuz. Cihaz, Pro Video modunda sinematik tarzda videolar için profesyonel kalitede odaklama, ses, pozlama, yakınlaştırma hızı kontrolü ve FHD'de 120 fps video özellikleri sunuyor. 

Galaxy Note20 serisindeki ses kaynaklarını da kontrol edebileceğinizi belirtelim. Bu sayede kaydedilenleri ayarlayabilir ve yerleşik mikrofonlar veya harici kaynaklar arasında seçim yapabilirsiniz. 

Güç ve performans detayları

Galaxy Note20 serisinin, tüm Galaxy cihazlarındaki en hızlı işlemciye sahip olduğunu söyleyelim. Galaxy Note20 Ultra, Dinamik AMOLED 2X ekranı ve 120Hz yenileme hızı ile öne çıkıyor. Ekranın pil ömrünü optimize etmek için görüntülediğiniz içeriğe otomatik olarak uyum sağladığını da ekleyelim. Galaxy Note20 Ultra tüm gün dayanan akıllı pil ve Süper Hızlı Şarj özelliğiyle sadece 30 dakikada yüzde 50'den fazla şarj edilebiliyor. 

Galaxy Note20 serisi, Samsung'un mobil güvenlik platformu Samsung Knox ile korunuyor. 

Yakındakiyle Paylaş özelliği ise Galaxy Note20 Ultra'da hızlı ve kolay paylaşım düzeyine ulaşıyor. Galaxy Note20 Ultra'yı Geniş Paylaşım Ağı donanımlı diğer Galaxy cihazlarına yönlendirdiğinizde Yakındakiyle Paylaş özelliği karşılaştığınız kişileri otomatik olarak paylaşım panelinizin en üstünde listeliyor.

Etkinlikte; Geniş Paylaşım Ağı fonksiyonun da Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisi ile eşyaları daha doğru şekilde bulmanıza yardımcı olacağının ve bir dijital anahtar olarak evinizin kilidini açacağının sinyali verildi.

Hem Galaxy Note20 hem de Galaxy Note20 Ultra, parmak izlerini ve lekeleri azaltan yepyeni puslu dokusu ile yeni Mystic renk seçeneklerine sahip. Galaxy Note20; Mystic Bronze, Mystic Green, Mystic Gray renk seçenekleriyle, Galaxy Note20 Ultra ise Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Galaxy Note20 serisinin 5 Ağustos – 3 Eylül 2020 tarihleri arasında ön siparişe açıldığını da ekleyelim. Galaxy Note20 Ultra 12.999 TL, Galaxy Note20 ise 9.299 TL'den satışa sunulacak. 

Galaxy Tab S7 ve S7+: Üretkenlik ve yaratıcılık için çok yönlü tabletler

Galaxy Tab S7 ve S7+ ürünleri, kesintisiz video konferanslara, hızlı indirmelere ve gecikmesiz içeriklere odaklanıyor. Güçlü bir işlemci, geliştirilmiş klavye deneyimi ve Galaxy Note20 serisiyle benzer özelliklere sahip S Pen donanımıyla öne çıkan, Galaxy Tab S7 ve S7+'da adeta PC ile yarışıyor.

Galaxy Tab S7 ve S7+, 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Yüksek çözünürlüklü içerikleri izlemek veya geliştirilmiş çoklu görev yetenekleriyle birden fazla işi aynı anda tamamlamak için ideal. Galaxy Tab S7+ ise ekstra geniş 12.4” Super AMOLED ekrana sahip. 

Yakındakiyle Paylaş özelliği ile dosyaları yakınızdaki kişilere kolayca aktarabiliyorsunuz. Eğer Samsung PC'nizi ikinci bir ekranla genişletmek istiyorsanız, Galaxy Tab S7 ve S7+'ınızı kullanarak ekranınızı çoğaltma ve genişletme arasında seçim yapabileceğinizi belirtelim.

Galaxy Tab S7 ve S7+, Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Bronze renk seçeneklerine sahip. Galaxy Tab S7 5.499 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Kullanıcıların ürünü Samsung Online Mağazada alınması durumunda klavyeli kılıfın hediye edileceğini belirtelim. Galaxy Tab S7+ ise 6.999 TL'den kullanıcılarla buluşacak. 

Galaxy Watch3 

Döner çerçevenin ince bir versiyonu ile üretilen Galaxy Watch3, lüks bir saatteki işçiliğe sahip. Samsung’un bugüne kadarki en kapsamlı sağlık paketini kullanan saat, birbirinden farklı özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Olası bir düşme durumu tespit edildiğinde, konumunuz önceden belirlenmiş kişilere gönderilirken, kandaki oksijen özelliğiyle; zaman içindeki oksijen doygunluğunu ölçüp, takip edebiliyorsunuz. Koşu Analizi özelliği ise daha iyi koşmanıza, formunuzu güçlendirmenize ve yaralanmaları önlemenize yardımcı oluyor. VO2 max'ın da oksijen tüketimine ilişkin bilgi vermek çin kardiyo ilerlemenizi takip ettiğini söyleyelim. 

Samsung Health, evdeyken formda kalmak isteyenler için 120'den fazla farklı ev egzersiz programı sunuyor. Egzersizdeki ilerlemenizi saatiniz üzerinde görüntülemeniz mümkün. 

45mm'lik Galaxy Watch3  2.299 TL,  41mm'lik  Galaxy Watch3 ise 2.099 TL'den satışa sunuyor 

Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live; AKG’nin ses uzmanlığını Galaxy Buds+'a kıyasla daha büyük olan 12 mm'lik bir hoparlörle, bir bas kanalını, zengin ses kalitesiyle bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra Galaxy Buds Live, üç ayrı mikrofona ve Voice Pickup Unit’e sahip. Aktif Gürültü Önleme özelliğiyle öne çıkan kulaklıklar, 1.299 TL'den satışa sunuluyor. 

Galaxy Z Fold2 

Yeni Galaxy Z Fold2, uçtan uca, neredeyse çerçevesiz diyebileceğimiz Sonsuz-O Ekranlara sahip. 6,2 inç Kapak Ekranı ve 7,6 inç'lik büyük Ana Ekranı ile öne çıkan cihaz, Galaxy Fold'dan daha büyük olmasıyla dikkat çekiyor. Galaxy Z Fold2, Mystic Black ve Mystic Bronze olmak üzere iki renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.