Temizletmek istediğiniz ürünleri tek tuşla kapınızdan alan uygulama: Gel Al Yıka

Hem iOS hem de Android uygulaması bulunan Gel Al Yıka kullanıcıları, kendilerine yakın olan halı, koltuk, oto yıkamacıları; ayrıca giysi ve ev temizliği firmalarının yorumlarını ve fiyatlarını görebiliyorlar.
Temizletmek istediğiniz ürünleri tek tuşla kapınızdan alan uygulama: Gel Al Yıka

Dijitalleşen dünyanın günümüzde biz insanlara sunduğu bazı ayrıcalıklar var. Aslında bu sadece dijitalleşen dünyanın değil, teknolojinin daima gelişiyor olmasının bir getirisi.

Günümüzde teknolojinin gelişmesinin en sevdiğim yönlerinden biri zamandan tasarruf ettiriyor olması. Artık daha kalabalık bir dünyada yaşıyoruz ve boşa harcadığımız 1 dakikanın bile olumsuz etkisi bir hayli fazla. Bu noktada beni en mutlu eden girişimler ya market servisleri ya da temizlik kategorilerinde geliştirilen girişimler oluyor. Gel Al Yıka da temizlik dikeyinde hayata geçirilmiş ve temizlenecek hemen hemen her şeyi tek tıkla kapınızdan alan bir girişim, üstelik oldukça taze ve geliştirilmeye açık bir girişim.

Oto yıkamadan kuru temizlemeye hemen hemen her hizmet mevcut

Mehmet Can Şahmirbedirhanoğlu tarafından hayata geçirilen Gel Al Yıka, şu anda 9 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor. İTÜ Çekirdek Express programında yer alan girişim, şu anda 13 farklı şehirde faaliyet gösteriyor. Hem iOS hem de Android uygulaması bulunan Gel Al Yıka kullanıcıları, kendilerine yakın olan halı, koltuk, oto yıkamacıları; ayrıca giysi ve ev temizliği firmalarının yorumlarını ve fiyatlarını görebiliyorlar. Ayrıca tüm bu firmaları tek tuşla çağırıyorlar. Firma hizmeti gerçekleştirip ürünü ya da ürünleri müşteriye teslim ediyor, müşteri de hizmetinin hangi işlemde olduğunu görebiliyor ve takip edebiliyor. 

2 binden fazla indirme

7 aylık bir geliştirme aşamasından sonra nisan ayında hayata geçirilen Gel Al Yıka, toplamda 2 binden fazla indirilme sayısına ulaştı. Platformda 35 aktif onaylı ve güvenli firma bulunurken 183 adet de değerlendirme aşamasında bekleyen firma var. Gel Al Yıka ile bugüne kadar 7 bin 230 TL tutarında temizlik hizmeti gerçekleştirildi. Ancak platformun çok yeni olduğunu ve hizmet verdiği lokasyonları her geçen gün genişlettiğini hatırlatmakta fayda var. Gel Al Yıka'da hizmet vermek isteyen firmaların kesinlikle vergi levhası olması ve ayrıca ekip tarafından onaylanması gerekiyor.

Platformun Armut, Yıkaa App, Temiz.co, Mutlubiev gibi rakipleri olsa da aslında benzer bir hizmeti veren tek bir girişim yok demek mümkün. Zira Gel Al Yıka, neredeyse her kategoride hizmet veriyor ve temizlik firmaları için pazar yeri işlevi görüyor. 

Henüz bir yatırım almayan ama yatırım görüşmeleri için açık olduğunu belirten Gel Al Yıka, Yemeksepeti'nin yemek sektörü için veya Getir'in online teslimat sektörü için yaptığını, temizlik ve yıkama sektöründe yapmayı amaçlıyor.

Gel Al Yıka'yı iOS cihazınız için App Store'dan, Android cihazınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.