Teknasyon ve Onedio, “Oyna Kazan” uygulaması için yeni bir şirket çatısı altında iş birliği yaptı

Teknasyon ve Onedio “Oyna Kazan” uygulaması için iş birliğine gitti. Şirketler uygulamanın ismini global arenada “TriviaStars” olarak güncelleyecek
Teknasyon ve Onedio, “Oyna Kazan” uygulaması için yeni bir şirket çatısı altında iş birliği yaptı

Teknasyon ve OnedioOyna Kazan” uygulaması için iş birliğine gitti. Şirketler uygulamanın ismini global arenada “TriviaStars” olarak güncelleyecek. Bu ortaklık için Onedio ve Teknasyon yeni bir şirket kurdu. İki şirket ve kurucuları toplamda 1 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Teknasyon ve Onedio, Onedio’nun geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Oyna Kazan uygulaması için yeni bir şirket çatısı altında ortaklık kurdu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknasyon Yazılım Kurucu Ortağı Burak Sağlık, Onedio ve Kaan Kayabalı ile birlikte toplamda 1 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini; bu ortaklık ile hedeflerinin projeyi global düzeyde bilinirliğe ulaştırmak olduğunu söyledi. Sağlık, öncelikli pazarlarının Amerika, İngiltere ve Latin Amerika olduğunu da belirtti. Çin, Rusya ve Hindistan'ın da öncelikli hedefleri arasında olduğunu söyleyen Sağlık, sonrasında tüm dünyada var olmak istediklerinin altını çizdi.

Oyna Kazan uygulamasının Türkiye’de 1,5 yılda 3 milyon indirilmeye ulaştığını belirten Onedio.com CEO’su ve Kurucu Ortağı Kaan Kayabalı, oyunda benzerlerinin aksine günde 1- 2 yarışma değil gün boyu yarışma olacağını söyledi. Hedeflerinin hızlı bir şekilde günde 200 yarışma barajını aşmak olduğunu belirten Kayabalı, sisteme her gün orijinal 500 soru ekleneceğinin bilgisini de paylaştı.

Kayabalı, Oyna Kazan'ın Türkiye’de çok ciddi bir başarı yakaladığını; Teknasyon’un global pazarlama alanındaki tecrübe ve bilgisiyle birlikte aynı başarıyı tüm dünyada yakalamayı hedeflediklerini söyledi.

Ana dili İspanyolca ve İngilizce olan editörler tarafından hazırlanan sorular, tüm dünyaya sorulacak. Kısa süre içerisinde Rusça, Çince ve Arapça dil destekleri de gelecek. Bu sebepten farklı ülkelerdeki kullanıcıların aynı soruları kendi dillerinde görerek birbirleriyle yarışabileceği bir altyapı kuruldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.