Sigortada Öne Çıkan Trendler [Rapor]

Sigorta sektörü son yıllarda yapay zeka, otomasyon ve NLP gibi birçok gelişme ile ürün ve servisleri ile hizmet yapısında değişikliğe başladı. Insurtech'ler ile hızlanan bu trendler etkisini farklı alanlarda göstermekte.

Insurtech’ler ve teknolojik yenilikler sigorta sektörünü de değiştirmeye başladı. Salgınla birlikte değişen müşteri beklentileri ve alışkanlıkları, sigortacılık ekosisteminde de yansımalarını bulmakta. Müşterilerin güven algısının değişmeye başladığı ve sigortaya daha çok ihtiyaç hissettikleri bu dönemle birlikte sektörde yeniliklerin daha çok görüleceğini tahmin ediyoruz.

Sigorta ile korunan alanların daha çok öne çıkmaya başladığı salgın dönemi ile birlikte yerleşik sigorta şirketlerinin bazı açılardan yatırımları düşen insurtech’lere göre daha avantajlı konumda olduğunu görmekte, insurtech’lerin sağladığı avantajlarınsa müşteri açısından daha çok öne çıktığını fark etmekteyiz.

Sigortada Öne Çıkan Trendler [Rapor]
Sigortada Öne Çıkan Trendler [Rapor]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.