WhatsApp'a aynı telefon numarası ile birden fazla telefonda çalışma desteği gelebilir

Bildiğiniz gibi tek bir telefon numarası ile WhatsApp'ı aktif olarak tek bir akıllı telefon üzerinden kullanabiliyorsunuz. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise yakın zamanda bu değişebilir.
WhatsApp'a aynı telefon numarası ile birden fazla telefonda çalışma desteği gelebilir

2014 yılında Facebook tarafından satın alınan WhatsApp, o günden bu yana platformuna pek çok yeni özellik ekledi. En son geçtiğimiz hafta WhatsApp'ın Hindistan'daki düşük gelirli bireylere kredi, sigorta ve emeklilik hizmetleri sunmaya başladığını sizlere aktarmıştık.

Bildiğiniz gibi tek bir telefon numarası ile WhatsApp'ı aktif olarak tek bir akıllı telefon üzerinden kullanabiliyorsunuz. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise yakın zamanda bu değişebilir. WhatsApp ile ilgili yaptığı doğru haberler ile tanınan WABetaInfo'nun paylaştığı bilgilere göre WhatsApp'a aynı numara ile birden fazla telefonda kullanılma özelliği kısa zaman sonra gelebilir.

Söz konusu özelliğin şu an için uygulamanın Android versiyonunda küçük bir grup için beta olarak sunulduğu da paylaşılan bilgiler arasında. Beta olarak özelliğe erişen kullanıcılar, ayarlar kısmından Linked devices'ı seçerek özelliği kullanabiliyor.

"Linked devices" kısmından WhatsApp hesabınızın aktif olarak kullanıldığı akıllı telefonları takip edip bu özelliği yönetebileceksiniz. Özelliğin şu an geliştirilme aşamasında olduğunu ve tüm WhatsApp kullanıcıları için ne zaman sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi olmadığını da ekleyelim.

Pek çok mesajlaşma ve iletişim platformunda birden fazla akıllı telefonda kullanma desteğinin bulunduğunu da hatırlatalım. Ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp da kısa süre sonra bu platformların arasında katılacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.