İşletme ile finans kurumları arasında doğru eşleşmeyi sağlamayı hedefleyen girişim: Hamilinden.com

İşletmelerin finansman ihtiyacını en avantajlı ve hızlı şekilde çözebilmeleri için tek noktadan aynı anda birden çok finans kuruluşuna ulaşmalarını sağlayan bir platform olarak hizmet sunan Hamilinden.com, 2018 yılında kuruldu.
İşletme ile finans kurumları arasında doğru eşleşmeyi sağlamayı hedefleyen girişim: Hamilinden.com

İşletmelerin finansman ihtiyacını en avantajlı ve hızlı şekilde çözebilmeleri için tek noktadan aynı anda birden çok finans kuruluşuna ulaşmalarını sağlayan bir platform olarak hizmet sunan Hamilinden.com, 2018 yılında Ulvi Can Poyraz ve Onur Güzey tarafından kuruldu. Hamilinden.com'un Webrazzi Arena 2019'a katılan girişimler arasında olduğunu da ekleyelim.

Yaklaşık 2 yıl içinde geliştirilen Hamilinden.com'un sunduğu hizmetler iki tip üyelik modeli altında ayrışıyor. Hamilinden.com, bireysel üyelik ve kurumsal üyelik olmak üzere iki farklı üyelik modeline sahip. Bireysel üyelik bölümünde üyeler ücretsiz olarak konut, taşıt veya ihtiyaç kredisi gibi bireysel kredi karşılaştırması yapabilir ve ödeme tablolarını inceleyebilirler.

Kurumsal üyelik tarafında ise işletmeler, finansman ihtiyaçlarında vadesi gelmemiş faturaları veya faturalı çekleri için banka veya faktoringlerden iskonto kredi talebi, ihracat finansmanı için limit talebi ve KOBİ Kredi karşılaştırma ve başvurusunda bulunabilirler.

Hamilinden.com'un rakipleri arasında ise Hangikredi, Hesapkurdu, Faktodeks, Fon Radar ve FaturaLab gibi markalar yer alıyor. Kullanıcıların tüm finansal işlemlerini tek bir çatı altında çözmelerine olanak sağlayarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Hamilinden.com, işletmelerin yer aldığı kurumsal üyeliklerde Paraşüt ve Uyumsoft Muhasebe programları ile entegrasyonlar da sunuyor.

Hamilinden.com'un farkılaştığı en önemli noktalardan biri ise işletme ile finans kurumları arasında doğru eşleşmeyi sağlamak. Bu da finans kurumlarına sundukları mini bir şube altyapısı ile oluşmakta, dolayısı ile işletmenin finansman talebi olduğunda bu finans kuruluşlarının kendi stratejisi kapsamında ya otomatik olarak red olabiliyor yada kriterleri uygunsa hızlıca incelemeye alınıp işletmeye dönüş yapılıyor.

Böylelikle finans kurumu tarafında bir yığılma yaşanmadan her iki tarafa da hem zamandan hem de rekabetçi ortam sayesinde fiyatlardan avantaj sağlanıyor. 2019 yılının Eylül ayında aktif olarak hizmet vermeye başlayan Hamilinden.com, bugüne kadar yaklaşık 12 milyon TL'ilk finansman talebini finans kuruluşlarına da iletti.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Hamilinden.com, kredi başvuru komisyonları ve faktoring tarafında ise BDDK sınırları dahilinde lead başına sabit ücretleme ile gelir elde ediyor. ilk etapta Singapur'da hizmet sunmayı hedefleyen Hamilinden.com, ilerleyen dönemlerde ise Avrupa ve ABD'ye de açılmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.