SPONSORLU

Üyelikli mobil uygulamalarda kullanıcı deneyimi nasıl güçlendirilir?

Kullanıcı deneyimini arttırmak üzerine akıllardaki tüm soruların konuşulacağı konferans interaktif bir şekilde gerçekleşecek.
Üyelikli mobil uygulamalarda kullanıcı deneyimi nasıl güçlendirilir?

Uygulamalara hızlı giriş imkânı sunan VerifyKit, “Üyelikli Mobil Uygulamalarda Kullanıcı Deneyimi Nasıl Güçlendirilir?” başlıklı online bir konferans düzenliyor.

Teknasyon B2B Platform Ortağı Erdem Çelik’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan online konferansta, 1,5 milyar kişi tarafından indirilen global mobil uygulamalar üreten, B2B projeleri geliştiren ve yatırımcı kimliğiyle öne çıkan Teknasyon’un Kurucu Ortağı Burak Sağlık ve Adjust Güney Avrupa/Benelüks ve MENA VP’si Ender Özcan konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacıların, mobil uygulamalara dair globalde edindikleri tecrübelerini aktaracağı konferansta; mobil uygulama geliştirirken girişimcileri nelerin beklediğinden sektör dinamiklerine, değişen tüketici alışkanlıklarından kullanıcı deneyimini güçlendirmede kilit rol oynayan unsurlara kadar pek çok konuya değinilecek.

Kullanıcı deneyimini arttırmak üzerine akıllardaki tüm soruların konuşulacağı konferans interaktif bir şekilde gerçekleşecek. Konferansın sonunda yapılacak olan Soru-Cevap bölümünde katılımcılar mobil uygulama dünyasına ve kullanıcı deneyimine dair merak ettikleri her şeyi sorabilecek.

23 Temmuz Perşembe günü saat 11.30’da Zoom üzerinden yapılacak olan konferansa buradan kayıt olabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.