SPONSORLU

E-ticaret özelinde SEO teknikleri ve önemli ipuçları (Online Eğitim)

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, e-ticaret özelindeki SEO çalışmalarını ve stratejileri ele alacağız.
E-ticaret özelinde SEO teknikleri ve önemli ipuçları (Online Eğitim)

Hayatımızın her alanındaki ihtiyaçlar için kolay ve hızlı alışveriş deneyimi sunan e-ticaret platformlarının önemi, özellikle pandemi döneminde gözle görülür şekilde arttı. Tekstilden market alışverişine, kozmetikten araç yedek parçasına kadar aklınıza gelebilecek her türlü alanda ürün ihtiyacının karşılanabildiği e-ticaret sektöründe, rakiplerinizin arasından sıyrılarak sitenize ziyaretçi çekebilmeniz ise bir o kadar zor.

Google üzerinden arama yapan kullanıcıların %90’ı, karşılarına çıkan sonuçları sadece ilk sayfada görüntülüyor ve ziyaret ediyor. Dolayısı ile sitenizin trafiğini artırmak, hedef kitlenize ulaşmak ve arama motoru sonuçlarında üst sıralara çıkmak için doğru SEO stratejilerini uygulamalısınız.

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, e-ticaret özelindeki SEO çalışmalarını ve stratejileri ele alacağız. E-ticaret site mimarisinden, detaylı “crawl budget” optimizasyon önerilerine, daha iyi anasayfa performansı için ipuçlarından, ürün girişleri için tüyolara kadar pek çok konuya değineceğiz. Eğitimin tüm içeriğine göz atmak isterseniz sizi buraya alalım.

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, kayıt yaptırmak için acele etmenizi öneririz :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa kaydınızı buradan yaptırabilir ya da ayrıntılar için [email protected] / [email protected] e-posta adresleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.