Zoom'dan uzaktan çalışan profesyoneller için yeni çözüm: Zoom for Home

Yeni bir çözüm ile karşımıza çıkan Zoom, uzaktan çalışan profesyonellerin bağlanmasını kolaylaştırmak ve donanım ihtiyaçlarını tek noktada çözmek için “Zoom for Home” çözümünü duyurdu. 
Zoom'dan uzaktan çalışan profesyoneller için yeni çözüm: Zoom for Home

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altın alan Corona virüs salgını ile birlikte adından söz ettiren bir uygulamaya dönüşen video iletişim sağlayıcısı Zoom ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir çözüm ile karşımıza çıkan Zoom, uzaktan çalışan profesyonellerin bağlanmasını kolaylaştırmak ve donanım ihtiyaçlarını tek noktada çözmek için “Zoom for Home” çözümünü duyurdu. 

Paylaşılan bilgilere göre Zoom for Home kategorisinde pazara sürülecek ilk cihaz Zoom for Home – DTEN ME olacak. Zoom, Zoom for Home çözümü için DTEN firması ile ortaklığa da gitti. 27 inç büyüklüğünde All-in-One yani hepsi bir arada bir cihaz olarak karşımıza çıkan Zoom for Home – DTEN ME, video görüşmeler için geniş açılı 3 dahili akıllı kamera, toplantı ve telefon çağrıları için 8 mikrofon dizisi ve etkileşimli ekran paylaşımları gerçekleştirmek için dokunmatik ekran sunuyor.

Basit bir kurulama sahip olan Zoom for Home – DTEN ME ile Zoom Meetings lisansına sahip her kullanıcı bağlantı kurabiliyor. Zoom for Home'un diğer donanım çözümleriyle de uyumlu olacak Zoom for Home, Zoom Rooms Appliances yazılımını destekleyen Neat ve Poly gibi donanım sağlayıcıların sunduğu tüm donanım çözümleriyle de uyumlu olarak çalışabiliyor.

Bu sayede kullanıcıların oturma odaları ve monte edilmiş ekranlar gibi alanlarda ihtiyaç duydukları donanımı seçmelerine olanak tanınıyor. Zoom for Home – DTEN ME, her zaman hazır olma, kişiselleştirme, esnek yönetim ayarları ve ev kullanımına uygun tasarım gibi özellikler sunuyor.

Zoom for Home ile kurum ve şirketlerin yeni normal süreçte uzaktan çalışmaya uyum sağlayabilmelerini amaçladıklarını dile getiren Zoom CEO’su Eric S. Yuan, geçtiğimiz birkaç ayda uzaktan çalışma prensibini benimsemiş bir kuruluş olarak Zoom’un her tür kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayabilen en iyi birleşik iletişim platformu olduğunu kanıtlayan ekipleri gurur duyduklarını belirtti. Bugün itibariyle ön siparişe açılan Zoom for Home – DTEN ME ürününün fiyatı ise 599 dolar. Ürün önümüzdeki Ağustos ayında ABD'de satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.