Mustafa Furkan Tanriverdi'den elektronik ödeme şirketi: Superpay

iTAKSi platformunu İSBAK adına yapan Mustafa Furkan Tanriverdi, Türkiye'de ödeme şirketi kurdu. Şirket, Superpay 24 Yazılım Danışmanlık Anonim şirketi ismi ile 25 Şubat tarihinde kuruldu.
Mustafa Furkan Tanriverdi'den elektronik ödeme şirketi: Superpay

iTAKSi platformunu İSBAK adına yapan Mustafa Furkan Tanriverdi, Türkiye'de ödeme şirketi kurdu. Şirket, Superpay 24 Yazılım Danışmanlık Anonim ismi ile 25 Şubat tarihinde kuruldu. Mustafa Furkan Tanriverdi'nin Superpay 24 şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak göründüğünü de ekleyelim.

Temelleri 2019 yılında atılan Superpay, elektronik ödeme çözümleri konusunda hizmet sunacak. Ödeme servislerini demokratikleştirme hedefi ile yola çıkan Superpay'in temel amacı ise birey ve işletmelerin elektronik ödeme çözümleri kullanması. 

Şu an için Superpay ile ilgili pek fazla bilgi bulunmasa da şirketin web sitesinin "superpay.com.tr" olmasını bekliyoruz. Siteye girdiğimizde ise şu an sadece "Pek Yakında" yazısı karşımıza çıkıyor. Superpay'in ülkemizde sunmayı hedefledikleri özellikler arasında ise para transferi, debit kart yönetimi, barkod ve QR kod ile fatura ödeme, dijital cüzdan, tekrarlayan işlemler, ödeme makbuzları geçmişi ve uygulama içi satın alma modülleri yer alıyor.

Superpay'in temel amacı hissedarlarının yatırım portföyleri ile eriştiği 40 milyonu aşkın aktif kullanıcı için ücretsiz bir ödeme deneyimi sunmak. Bankalar için ise iş birliği imkanları sunan Superpay, mobil tabanlı mikro ödemeler, uygulama içi satın alma modülleri, QR kod ile tarama gibi özellikler de sunacak. Ana görselimizde paylaştığımız logonun ilerleyen süreçte değişebileceğini fakat marka tescilinin bu logo ile yapıldığını da ekleyelim. 

Kullanıcı tarafında ise sanal bir banka gibi hizmet verebilecek olan Superpay, para yönetiminden tutun da sigorta ve para transferi işlemleri de dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet sunacak. Şu an için Superpay ile ilgili edindiğimiz bilgiler bu kadar. İlerleyen dönemlerde şirket ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.