SPONSORLU

COVID-in-Residence: Yaratıcı Ortak Üretimin Keşfi

ATÖLYE, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında yaratıcı bireyler için "COVID-in-Residence: Yaratıcı Ortak Üretimin Keşfi" projesini hayata geçiriyor.
COVID-in-Residence: Yaratıcı Ortak Üretimin Keşfi

COVID-in-Residence: Yaratıcı Ortak Üretimin Keşfi, bağımsız profesyonellere iş birliği, mentörluk ve altyapı gibi destekler sağlayacak. Yaratıcı topluluklar için belirsizlik ve kriz dönemlerinde fiziksel mekâna ve bir araya gelmeye bağlı olmayan alternatif dayanışma ve iş geliştirme modelleri oluşturulması, dijital çok disiplinli olasılıkların, kaynaklara erişimin ve iş birliklerini yolunun açılacak bir proje.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın COVID ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında hayata geçirilen proje, COVID-19'un neden olduğu krizin yaratıcı endüstriler üzerindeki etkisini hafifletmek için bu alanlarda çalışan bağımsız profesyonelleri desteklemek üzere tasarlandı.

Proje kapsamında bağımsız yaratıcı profesyonellerin alternatif iş geliştirme modelleri, dijital çok disiplinli üretimler ve iş birlikleriyle, çalışma ve üretimlerini sürdürebilmelerini sağlamayı hedefleniyor.

Başvuru

Pandeminin yoğun olarak etkilediği öncelikli alanlardan olan eğitim ve öğrenme, işin geleceği ve sağlık ve iyi olma hâli temalarında çözüm geliştirmek isteyen, yaratıcı endüstriler, sosyal bilimler, iş geliştirme, teknoloji ve mühendislik gibi alanlarda farklı disiplinlerde bağımsız çalışan profesyoneller, açık çağrıya en fazla 6 kişilik takımlar olarak başvurabilir

Son başvuru tarihinin 19 Temmuz olduğunu hatırlatarak sürece dair takvimi de paylaşalım:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.