Araç sahiplerine yol yardım hizmeti sunan girişim: Doost

Hollanda merkezli Achmea Grubu’na bağlı Eureko Sigorta’nın kardeş şirketi olarak hayata geçirilen Doost, tüm araç sahiplerine ihtiyaç anında kullanabilecekleri mobil yol yardım hizmeti sunuyor. 
Araç sahiplerine yol yardım hizmeti sunan girişim: Doost

Hollanda merkezli Achmea Grubu’na bağlı Eureko Sigorta’nın kardeş şirketi olarak hayata geçirilen Doost, tüm araç sahiplerine ihtiyaç anında kullanabilecekleri mobil yol yardım hizmeti sunuyor. Girişim, aracınız yolda kaldığında, akünüz bittiğinde, lastiğiniz patladığında veya aracınız kilitli kaldığında veya herhangi bir arıza durumunda, 900'den fazla hizmet ağı ile yerinde onarım veya en yakın anlaşmalı servislere çekim hizmeti sunuyor.

Araç, hizmet süresince 500 bin TL'ye kadar sigortalanıyor

Doost ile uygulama üzerinden yardım çağrısında bulunmadan, akıllı fiyatlama sistemi ile önceden ne kadar ödeyeceğinizi görebiliyor ve sürpriz fiyatlar ile karşılaşmıyorsunuz. Üstelik hem gelecek ekibi hem aracınızı canlı takip edebiliyor, sürücünün plakasını, adını, numarasını görebiliyorsunuz. Hizmet süresince aracınızda oluşacak herhangi bir hasara karşı da aracınız 500 bin TL'ye kadar Eureko Sigorta ile sigortalanıyor. Ödemenizi kredi kartı veya banka kartınız ile taksitlendirerek uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Pandemi döneminde sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet

Doost, bu ay içerisinde tüm motosiklet sahipleri için de yol yardım ve şehirlerarası transfer hizmetini hayata geçirecek. Çok yakın zamanda müşterilerin sınırsız yol yardım hizmeti alabileceği yıllık abonelik modelleri de yayına alınacak. Girişim bununla araç sahiplerinin araçları ile ilgili tüm yüklerini hafifletmeyi ve bu çerçevede gereken tüm hizmet ve servisleri vermeye devam etmeyi hedefliyor. Doost'un pandemi süresince tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz yol yardım servis imkanı sunduğunu da hatırlatalım.

2 ay içinde 10 bine yakın indirilme

App Store ve Google Play Store'da uygulamaları bulunan Doost, mayıs ayından bu yana 2 ay içerisinde 5 bin ila 10 bin arası indirilme sayısına ulaştı. Doost'u kullanabilmek için kullanıcıların yapması gereken tek şey Doost uygulamasını akıllı telefonlarına indirdikten sonra üye olmaları. Üye olurken araçlarını uygulamaya kaydediyorlar, daha sonra ihtiyaç anında Doost’u kolayca çağırabiliyorlar. Uygulama yerine telefonu tercih edenler ise web sitesi üzerinden çağrı merkezinin numarasına ulaşabiliyorlar.

Şu anda 10 kişilik ekibi ile faaliyet gösteren Doost, araç hizmetlerini çeşitlendirerek bir sonraki adımda sağlık ve ev hizmetlerini de uygulama üzerinden kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Girişim öncelikli hedefini ise uygulamayı ve hizmetlerini sürekli geliştirerek kullanıcının ihtiyacını anlayan ve buna göre hizmet veren bir platform olmak şeklinde açıklıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.