Alesta Yatırım, HUBBOX'a 6 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı

Alesta Yatırım, otomasyon sistemlerinin uzaktan kontrol ve yönetimi teknolojileri üzerine çalışan HUBBOX Endüstriyel Teknoloji Yazılım ve Danışmanlık Sanayi A.Ş.’ye yatırım yaptığını duyurdu.
Alesta Yatırım, HUBBOX'a 6 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı

Yakın zamanda yaptığı çeşitli yatırımlar ile karşımıza çıkan Alesta Yatırım, yeni bir yatırım  yaptığını duyurdu. Bugün paylaşılan bilgilere göre Alesta Yatırım, otomasyon sistemlerinin uzaktan kontrol ve yönetimi teknolojileri üzerine çalışan HUBBOX firmasına yatırım yaptı.

Hatırlatmak gerekirse Alesta Yatırım, yakın zamanda yaptığı PackUpp, Bisu ve Barty gibi yatırımlarla karşımıza çıkmıştı. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Alesta Yatırım, HUBBOX firmasına 6 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı.

KAP'a yapılan açıklamaya göre Alesta Yatırım, HUBBOX'a 300 bin TL tutarında yatırım yaptı. HUBBOX firmasından bahsedecek olursak girişim, uzaktan erişim teknolojilerine odaklanıyor. HUBBOX, Connect X1 ve bu cihaz ile birlikte çalışabilen endüstriyel cihazlar ve yazılımlar geliştiriyor..

WAN, LAN veWi-Figirişleri ile endüstriyel cihazlara her zaman her yerden kolay ve direkt erişim imkanı sunan HUBBOX, yüksek güvenlikli SSL sertifikaları ve en güncel şifreleme metodlarıyla veri iletişimi ve sistem erişimlerinde iki adımlı güvenlik 2FA için Google Authenticator altyapısını da sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.