DevOps ekipleri için log yönetimi çözümü sunan LogDNA, 25 milyon dolar yatırım aldı

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre LogDNA, C serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı. DevOps ekiplerinin işini oldukça kolaylaştıran girişim log yönetimi konusunda başarılı bir çözüm sunuyor.
DevOps ekipleri için log yönetimi çözümü sunan LogDNA, 25 milyon dolar yatırım aldı

DevOps ekiplerinin tüm sistem ve uygulama loglarını tek bir platformda toplamasına odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan LogDNA, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre LogDNA, C serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı. DevOps ekiplerinin işini oldukça kolaylaştıran girişim log yönetimi konusunda başarılı bir çözüm sunuyor.

Emergence Capital liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna TI Platform Management, Radianx Capital, Top Tier Capital ve Trend Forward Capital'ın yanı sıra LogDNA'in halihazırda yatırımcıları konumunda bulunan Initialized Capital ve Providence Equity da katıldı.

Alınan 25 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte LogDNA'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 60 milyon dolara ulaştı. 2016 yılında Chris Nguyen ve Lee Liu tarafından San Francisco'da kurulan LogDNA, yatırım ile birlikte CEO'sunu da değiştirdi. 

Bugüne kadar şirketin CEO koltuğunda LogDNA'in kurucu ortağı da olan Chris Nguyen oturuyordu. Nguyen, alınan yatırım ile birlikte CEO'luk görevini bıraktı. Chris Nguyen'in yerine ise Tucker Callaway CEO olarak görev yapmaya başladı. 

Chris Nguyen ise "chief strategy officer" olarak şirkette görev yapmaya devam edecek. Paylaşılan bilgilere göre 100 çalışana sahip olan LogDNA girişiminin 3 bini aşkın müşterisi bulunuyor. LogDNA'in IBM ile stratejik bir iş birliği içinde olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.