Racing Wheels, App Store’da yarış ve spor kategorisinde bir numarada yer aldı

Tıpkı HR Master oyunu gibi Funpac tarafından geliştirilen Racing Wheels oyunu, App Store’da yarış ve spor kategorisinde en fazla indirilen oyun oldu.
Racing Wheels, App Store’da yarış ve spor kategorisinde bir numarada yer aldı

HR Master oyununun, strateji/simülasyon kategorisinde App Store’da en fazla indirilen 5. oyun olduğunu geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Tıpkı HR Master oyunu gibi Funpac tarafından geliştirilen Racing Wheels oyunu, App Store’da yarış ve spor kategorisinde en fazla indirilen oyun oldu.

Mobil oyunların 2020 yılının ikinci çeyreğinde 1,4 milyar indirilmeye ulaşarak rekor kırdığını gün içinde sizlere aktarmıştık. Bu artışın önemli bir kısmını hyper-casual olarak tabir edilen minimalistik ve basit tasarımlı oyunlar oluşturuyor.

Oyun dünyasındaki rolünü güçlendirmek isteyen Mynet’in hyper-casual mobil oyun yayıncılığı alanında faaliyet göstermek için kurduğu Funpac, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Şirket, 2019 yılının Kasım ayından bu yana yayınladığı dördüncü oyun olan Racing Wheels ile önemli bir başarı yakaladı.

ABD’nin yanı sıra İngilizce konuşulan tüm ülkelerde App Store’da yarış ve spor kategorisinde bir numarada yer alan Racing Wheels, bütün oyunlar içinde de top 50’ye girerek önemli bir başarı kaydetti. Daha önce Funpac’in yayınladığı Kelime Savaşı, Homer City ve HR Master adlı oyunlar da dünya sıralamasında zirvede yer almıştı.

Başarıya ulaştırdıkları oyun sayısının hızla yükseldiğini dile getiren Funpac Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Aksoy, stratejilerinin bunu devam ettirerek her ay bir oyunlarını zirveye çıkarmak olduğunu da paylaştı. Bunu da birçok stüdyoyla değil az ve öz stüdyo ile dirsek dirseğe temas kurup iş ortaklığı kapsamında çalışarak yapmayı düşündüklerini de paylaşan Aksoy, Funpac'i sadece bir yayıncı değil stüdyoları da yukarıya çekebilecek bir takım arkadaşı olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.

Dilerseniz Racing Wheels oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.