İspanya merkezli çiçek teslimat girişimi Colvin, 14 milyon euro yatırım aldı

2016 yılında, Andres Cester, Marc Olmedillo ve Sergi Bastardas tarafından Barselona'da hayata geçirilen çiçek teslimat girişimi Colvin, B Serisi yatırım turunda 14 milyon euro yatırım aldı.
İspanya merkezli çiçek teslimat girişimi Colvin, 14 milyon euro yatırım aldı

2016 yılında, Andres Cester, Marc Olmedillo ve Sergi Bastardas tarafından Barselona'da hayata geçirilen çiçek teslimat girişimi Colvin, B Serisi yatırım turunda 14 milyon euro yatırım aldı. İtalya merkezli Milano Investment Partners'ın liderlik ettiği yatırım turuna P101 sgr ve Samaipata da katıldı. Colvin'in aldığı toplam yatırım miktarı yeni yatırımla beraber 25 milyon euroya ulaştı.

Girişim aldığı yeni yatırımla öncelikli olarak ekibini genişletmeyi planlıyor. Colvin ayrıca, başta Almanya olmak üzere mevcut pazarlarda marka penetrasyonunu güçlendirecek ve faaliyet gösterdiği alanları da artıracak.

Tek günde 1 milyon euro değerinde teslimat hacmi

Colvin, bizdeki Çiçeksepeti ve benzeri girişimler gibi faaliyet gösteriyor. Şirketin ana hedefi, daha yüksek tedarik verimliliği, daha rekabetçi fiyatlar ve özellikle daha iyi ürün kalitesi elde etmek olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin son aylardaki büyümesinin Colvin'in sunduğu iş modelinin sağlam olduğunu ortaya çıkardığını söylemek mümkün. Zira bu yıl Colvin'in global satışlarının da geçen yılın aynı dönemine göre dört kat arttığını, hatta şirketin tek bir günde 1 milyon euro değerinde teslimat hacmine ulaştığını söyleyebiliriz. Kurucu ortaklar, bunda Covid-19'un payının da büyük olduğunu belirtiyor.

Şirketin kurucu ortağı Andres Cester, Colvin'in doğrudan tüketicilere satış yaparak işe başladığını, çünkü bunun üreticilerin arzı için iyi bir yol olduğunu ve tüketici satışlarının karlı olduğunu söyledi. Bununla birlikte, şirketin ileriye dönük hedefinin, perakendecilere satış yapan çiçek toptancılarına olan talebi artırmak olduğunu da vurguladı. Girişim şu anda İspanya, İtalya, Almanya ve Portekiz'de faaliyet gösteriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.