Dijital yatırım yönetimi platformu: İyi Gelir

Ludens girişiminin bir çözümü olarak karşımıza çıkan İyi Gelir, küçük birikim sahiplerine yatırım kararlarında yardım etmek için geliştirilmiş bir çözüm
Dijital yatırım yönetimi platformu: İyi Gelir

Ludens İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık’ın alt markası olan İyi Gelir, dijital yatırım yönetimi platformu olarak hizmet sunuyor. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Teknokent’te Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu ve Dr. Nazlı Kalfa Baş tarafından kurulan Ludens, bireysel ve kurumsal yatırımcılar için karar destek sistemleri geliştiren bir fintech şirketi.

Ludens girişiminin bir çözümü olarak karşımıza çıkan İyi Gelir, küçük birikim sahiplerine yatırım kararlarında yardım etmek için geliştirilmiş bir çözüm. Paranızı yönetmeniz için size yardım eden İyi Gelir, ister genel yatırım amacıyla, isterseniz de emeklilik için birikimlerinizi yönetirken finansal bağımsızlık kazanmanızı sağlamayı hedefliyor.

Öncelikle kullanıcının yatırımcı davranışını analiz eden İyi Gelir, böylelikle yatırımcı davranışına uygun fonlarla birikimlerini yönetmesine yardımcı olur. Kullanıcı, fon alım/satım, değiştirme işlemlerini bankasına vereceği talimatla yaptırır. Birikimleri doğru fonlara koyduktan sonra İyi Gelir çalışmaya devam eder.

İyi Gelir, piyasaları sürekli takip ederek ve parametreleri inceleyerek hiçbir yatırım fırsatını kaçırmadan birikimleri arttırmaya yardım etmeyi de hedefliyor. Yatırım kararı alma sürecinde birçok değişkeni içeren İyi Gelir, akıllı bir algoritmaya sahip.

İyi Gelir'in herhangi bir alt yatırım limiti ve komisyon içermeyen ücretsiz bir uygulama olduğunu da ekleyelim. Ludens'in robo danışmanlık hizmeti aynı zamanda kurumlara özel olarak da sunulabiliyor. İyi Gelir ürünü kurumların ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilmekte.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre İyi Gelir’in geçmiş 2 yıllık performansını bakıldığında kümülatif olarak yüzde 101 getiri sağladığını görülüyor. Ülkemizde kurumların kendi içinde sadece kendi ürünleri ve müşterileri için ürettikleri robo danışmanlık bulunuyor. İyi Gelir'in rakiplerinden ayrıldığı en önemli nokta ise doğrudan son kullanıcıya yatırım kararlarında yardımcı olan bir B2C platform olması.

Son kullanıcıdan hiçbir ücret talep etmeyen İyi gelir platformuna dahil olan ve fon alım satım işlemlerini gerçekleştiren kurumların bu işlemler için otomatik olarak aldığı komisyondan pay alarak gelir elde ediyor. Emeklilik şirketleri tarafında ise çağrı başına ücretlendirme yapılıyor. Yatırım danışmanlığı hizmetinin herkes için ulaşılabilir olmasını sağlamayı hedefleyen Ludens, ilerleyen dönemlerde ise yurt dışına açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.