Tasarım, yazılım ve teknoloji alanındaki popüler haber kaynaklarını bir araya toplayan uygulama: TheNews

Panda Haber okuyucusundaki en popüler haber kaynaklarını bir araya toplayan ve sade bir arayüze sahip olan TheNews mobil uygulaması, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi.
Tasarım, yazılım ve teknoloji alanındaki popüler haber kaynaklarını bir araya toplayan uygulama: TheNews

Panda Network’ün kapanması ardından Ocak 2020 tarihinde Ahmet Sülek tarafından kurulan Asteya Network'ün uygulaması olarak karşımıza çıkan TheNews, haber kaynaklarını bir araya getiren bir platform olarak çalışıyor. Panda Haber okuyucusundaki en popüler haber kaynaklarını bir araya toplayan ve sade bir arayüze sahip olan TheNews mobil uygulaması, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi.

Özellikle Hacker News, Product Hunt, Designer News ve de Dribbble gibi gücünü tamamen komünitelerden alan kaynakları görüntülemek vakit alan bir süreç. TheNews mobil uygulaması sayesinde çok kısa bir süre içerisinde en popüler kaynakları takip edip gelişmelerden hızlıca haberdar olmanız mümkün.

TheNews mobil uygulamasının hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak yer aldığını da ekleyelim. Mobil uygulamaların haricinde web üzerinden de kullanılabilen servis, paylaşılan bilgilere göre web tarafında ayda 100 bin kişi tarafından kullanılıyor.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre ise TheNews mobil uygulamaları ise ilk gününde 2 bini aşkın indirme aldı. Mobil üzerinden en çok okunan kaynaklar ise sırasıyla Designer News, Hacker News, Medium, TechCrunch ve Dribbble. Asteya Network ise dünya çapında ayda 900 binin üzerinde bir kitleye ulaşıyor ve 150 bin kişiye ise haftalık e-bülten gönderiyor.

Network sponsorlukları üzerinden gelir elde eden girişim, şu anda aktif olarak Squarepsace, Shutterstock ve iStock gibi dünyaca bilinen büyük firmalarla çalışıyor. Asteya Network'ün en büyük hedefi ise dijital üretim sektöründeki insanların kullanabileceği alternatif, zaman kazandırıcı ürünler geliştirmek. Dilerseniz TheNews mobil uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.