Online etkinlikleri ücretsiz olarak listeleyen girişim: EtkinlikAlanı

Corona virüs salgını ile birlikte artan online etkinlik, seminer ve eğitim gibi yayınları kolaylıkla takip etmenizi sağlayan bir etkinlik rehberi olarak karşımıza çıkan EtkinlikAlanı girişim, 2020 yılının Haziran ayında Salih Bosca tarafından kuruldu
Online etkinlikleri ücretsiz olarak listeleyen girişim: EtkinlikAlanı

Corona virüs salgını ile birlikte artan online etkinlik, seminer ve eğitim gibi yayınları kolaylıkla takip etmenizi sağlayan bir etkinlik rehberi olarak karşımıza çıkan EtkinlikAlanı girişim, 2020 yılının Haziran ayında Salih Bosca tarafından kuruldu. Yaklaşık 1 ay içinde geliştirilen girişim, 4 ana kategoride etkinlikleri listeliyor.

EtkinlikAlanı platformunda Zoom, Instagram ve YouTube gibi video platformlardaki canlı etkinlikler listeleniyor, tüm etkinlikleri takvim üzerinde görmek de mümkün. Etkinlik düzenleyecek kullanıcıların tek yapması gereken ise platforma üye olup etkinlik bilgilerini paylaşmak.

Facebook, Go to Webinar, Google Meet, Instagram, LinkedIn, YouTube ve Zoom platformlarında yer alan online etkinlikleri listeleyen girişim, şu an için 11 kategoride 100'e yakın etkinliği listeliyor. Bu kategoriler arasında dijital pazarlama, e-ticaret, eğitim, Fintech, girişimcilik, dünyası, kariyer, sanat, sosyal medya, söyleşi ve teknoloji gibi önemli alanlar olduğunu da ekleyelim.

Temelde Otuzbeslik.com, Eventbrite ve Biletino gibi platformlarla rakip konumda olan EtkinlikAlanı, sadece online etkinliklere odaklanması ve sunduğu takvim görünümü ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan EtkinlikAlanı platformunun tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim. İlerleyen dönemlerde ücretli online etkinliklerin listelenmesinden komisyon veya listeleme başına ücretlendirme  gibi özelliklerin de platforma eklenmesi hedefleniyor.

Şu an için sadece web sitesi üzerinden hizmet veren EtkinlikAlanı platformu, hem iOS hem de Android platformları için uygulama geliştirerek, kullanıcıların mobil üzerinden de kolayca etkinlikleri takip edebilecekleri bir platform olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.