HR Master, strateji/simülasyon kategorisinde App Store’da en fazla indirilen 5. oyun oldu

Henüz ilk haftasında büyük ilgi gören HR Master, ABD App Store'da çok indirilen 5 oyun arasına girmeyi başardı. 
HR Master, strateji/simülasyon kategorisinde App Store’da en fazla indirilen 5. oyun oldu

İnsan kaynaklarını konu alan bir strateji/simülasyon oyunu olan HR Master, yeni nesil mobil oyun şirketi Studio Billion tarafından geliştirildi ve Funpac tarafından dünya pazarına sunuldu. Henüz ilk haftasında büyük ilgi gören HR Master, ABD App Store'da çok indirilen 5 oyun arasına girmeyi başardı. 

HR Master'ın Latin Amerika'da ise zirveye çıkmayı başardığını da ekleyelim. Mynet bünyesinde faaliyet gösteren ve mobil oyun yapımcılarının oyunlarını küresel çapta başarıya ulaştırmayı hedefleyen Funpac Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Aksoy, yayınladıkları ilk iki oyun Kelime Savaşı ve Homer City'nin App Store’da ilk sıralarda yer almayı başardığını belirtti.

Homer City'nin Amerika’dan sonra geçtiğimiz aylarda Güneydoğu Asya bölgesinde de zirveye çıktığını ileten Aksoy, dünya pazarına yeni sundukları HR Master ile oyun yayıncılığındaki başarılarını devam ettirdiklerini de paylaştı.

Funpac’in başarısının ardında profesyonel bir ekip ve sağlam bir maddi yapının sahip olduğu deneyim, bilgi ve güç olduğunu vurgulayan Aksoy, kuruldukları günden bu yana geçen altı ay gibi kısa bir sürede üçüncü oyunlarını yayınladıklarını da sözlerine ekledi.

Kullanıcılara sunduğu Hyper Casual oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Studio Billion’ın Kurucu Ortaklarından Ümit Aparı ise 3 arkadaş ve genç girişimci olarak çıktıkları bu yolda hayallerine bir adım daha yaklaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını paylaştı. Mobil oyun şirketi olan Studio Billion'ın Tarvenn’den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldığını geçtiğimiz Aralık ayında ise sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.