Dijital ürün yönetimi ve Covid-19 dönemindeki değişiklikler

Bu eğitimde, özellikle pandemi sürecinde bir anda evrilen dijital çağın koşulları, farklılaşan iş modelleri ile birlikte değişime uğrayan ürün yönetimini ve ürün yöneticisinin sorumluluklarını ele alıyoruz.
Dijital ürün yönetimi ve Covid-19 dönemindeki değişiklikler

Günümüzde firmaların rekabet karşısında güçlü kalabilmek, ürünlerden fayda sağlamak gibi bir çok konuda uyguladığı en önemli yöntemlerden biri şüphesiz ki “Ürün Yönetimi”.

Burak Kaymaz (Turkcell) ile birlikte hazırladığımız bu eğitimde, özellikle pandemi sürecinde bir anda evrilen dijital çağın koşulları, farklılaşan iş modelleri ile birlikte değişime uğrayan ürün yönetimini ve ürün yöneticisinin sorumluluklarını ele alıyoruz.

Dijital ürün yönetiminin temel bilgilerinden, dijital ürün yöneticisinin sorumluluklarına ve organizasyonlardaki yerine, çevik toplantılardan hipotez temelli ve tasarım odaklı düşünmeye kadar bir çok konuyu ele alacağımız bu eğitimde özellikle Covid-19 sırasında değişen dijital ürün yönetimi stratejilerinden ve pandemi sürecinin ürün geliştirme süreçlerine etkilerinin neler olduğundan da bahsedeceğiz. Eğitimin tüm içeriğine göz atmak isterseniz sizi hemen buraya alalım.

Eğitim ilginizi çekiyorsa bize [email protected] ve [email protected]'dan ulaşabilir ya da buradan kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, kayıt yaptırmak için acele etmenizi öneririz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.