Lüks sokak giyiminde yeni bir soluk: The Slash

Türkiye'nin en yeni lüks giyim markası olma hedefi ile yola çıkan The Slash, ilk koleksiyonu olan Yaşam Çiçeği tshirtlerinin lansmanını gerçekleştirdi.
Lüks sokak giyiminde yeni bir soluk: The Slash

Sokak modasının sınır tanımazlığından ve gliflerin tipografi dünyasındaki gücünden beslenen, Türkiye'nin en yeni lüks giyim markası olma hedefi ile yola çıkan The Slash, ilk koleksiyonu olan Yaşam Çiçeği tshirtlerinin lansmanını gerçekleştirdi. The Slash markasının oluşumundan bahsedeceksek olursak, tarih boyunca farklı coğrafyalarda farklı anlamlarda görülen Slash, özellikle farklı kelimeleri bağlamasıyla belirleyici olmuşa benziyor. 

Sinan Odak - The Slash

Webrazzi'de de bir dönem birlikte çalıştığımız Sinan Odak'ın hayata geçirdiği The Slash, sokak modasının verdiği rahatlık fikrinden ilham alarak, gündelik hayatın yoğunluğundan kurtarmak üzere titizlikle tasarlanmış.

The Slash markasının temel amacı ise belli kombinler / kalıplar içinde kalmadan, herkesin kendi sokak modasını oluşturacağı ve "içimizden geldiği gibi" giyiniyoruz fikrini oluşturmak Baskıların kalitesine çok önem veren The Slash'in ilk koleksiyonundaki baskılar da yüksek kalıp ve kabartma baskılar olarak karşımıza çıkıyor.

İlk koleksiyonun lansmanı yeni yapılsa da marka, yeni yatırım almış ve gelecek koleksiyonların çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Kurucu ekip vizyon olarak Türkiye'den çıkmış bir dünya markası olma yolunda kendine büyük hedefler belirlese de acele etmeden sağlam adımlarla büyüme yolunu benimsiyor

Sınırlı sayıda üretilen Yaşam Çiçeği Koleksiyonuna theslash.com.tr adresinden ulaşabilirisiniz. Şu an için sadece online olarak satış yapan The Slash'ın önümüzdeki dönemde fiziksel bir mağaza açma hedefi olduğunu da ekleyelim.

Satın alınan her ürün için Tema Vakfı'na fidan bağışı yapılacağını da aktaralım. Webrazzi okuyucularına özel olarak oluşturulmuş Webrazzi20 kodunu kullanarak The Slash Yaşam Çiçeği Koleksiyonu ürünlerine yüzde 20 indirim ile sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.