Harcamalarınızı takip etmenize yardımcı olan mobil uygulama: Outgoings

Outgoings, kullanıcıların aboneliklere zaman içinde ne kadar ücret harcadığına dair bilgi edinmek için masrafları izlemelerine olanak tanıyor.
Harcamalarınızı takip etmenize yardımcı olan mobil uygulama: Outgoings

Ekonomik olarak tüm dünyanın ciddi sıkıntılardan geçtiği içinde bulunduğumuz bu dönemde, harcamalara dikkat etmek de eskiye kıyasla daha önemli bir hal almaya başladı. Büyüklerimizin ve hatta teknoloji hayatımızda bu denli yer edinmeden önce bizlerin bile minik defterlere yazdığı harcamalar için artık birbirinden farklı mobil uygulamalar geliştiriliyor. Outgoings de bu uygulamaların en yenilerinden biri diyebiliriz. 

ABD'de 2,99 dolar, Türkiye'de 19,99 TL

Öncelikle sadece iOS kullanıcıları için olan aktif olan Outgoings'in ücretli bir uygulama olduğunu belirtelim. Yurt dışında 2,99 dolar olarak ücretlendirilen uygulamanın Türkiye için belirlenen fiyatı ise 19,99 TL. Outgoings'in muadili birçok uygulama olduğu için de birçok kişi bu ücreti vermek istemeyecektir diye düşünüyorum, ancak uygulamayı bir kere satın aldıktan sonra ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Eğer reklamsız bir uygulama tercih etmek isterseniz, bu noktada Outgoings sizlere yardımcı olacaktır diyebilirim. 

Giderleri özelleştirme imkanı

Outgoings, kullanıcıların aboneliklere zaman içinde ne kadar ücret harcadığına dair bilgi edinmek için masrafları izlemelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, hizmetler için bireysel abonelik ücretleri olan harcamalar simgesini kendilerine göre ayarlayabiliyor. Outgoings'de her harcama için ayrı bir renk seçeneği tercih etmek mümkün, platformda bu kapsamda ciddi bir renk yelpazesi bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca dört farklı simge arasından seçim yaparak uygulamanın simgesini özelleştirebiliyorlar.  Uygulama, kullanıcıların aylık abonelikleri türe göre analiz ederken yardımcı olan grup aboneliklerine özel etiketler oluşturmalarını sağlıyor.

Outgoings'i iOS cihazınız için App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.