Facebook ve Webrazzi ortaklığıyla Fintech odağında canlı yayın serisi: Fintech Talks

Facebook ile birlikte bu haftadan itibaren her perşembe finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Fintech Talks canlı yayın serisini başlatıyoruz.
Facebook ve Webrazzi ortaklığıyla Fintech odağında canlı yayın serisi: Fintech Talks

Facebook'la birlikte finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Fintech Talks canlı yayın serisini başlatıyoruz. Fintech Talks'ta 5 hafta sürecek ve finansal sektörün liderleri başarı hikayelerini anlatacak.

Finans Sektöründe WhatsApp’ın Yeri oturumuyla başlayacak Fintech Talks 25 Haziran 2020 saat 16:00’da başlayacak. Her hafta perşembe günü devam edecek Fintech Talks’ta dikkat çeken başlıklarla finans sektörünün ilgisini çekecek oturumlar olacak. Finans Sektöründe WhatsApp’ın yeri oturumundan sonra Türkiye’de Fintech Ekosistemi ile devam edecek Fintech Talks’ta Dijital Bankacılıkta Makine Öğrenimi ve Sıfır Pürüz Bankacılık Çözümleri gibi önemli konular bulunacak.

Fintech Talks ile ilgili konuşan Facebook Mobil Uygulamalar, Telekom ve Finansal Servisler Strateji Lideri Kaan Camgöz şunları söyledi:

Türkiye’de finansal teknoloji sektörünün dijital dönüşümüne katkımızı artırarak, ekonomik etki alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Webrazzi iş birliği ile hayata geçireceğimiz ‘Fintech Talks’ canlı yayın serisiyle sektöre yön veren birçok başarı hikayesine yer vererek, fintech ve bankacılık ekosisteminde bulunan tüm şirketlere ilham kaynağı olmayı umuyoruz.

Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal ise şunları paylaştı:

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve dijitalleşen finansal dünyayı Facebook’la iş birliği dahilinde herkese ulaştıracağımız için mutluyuz. Finans dünyasının ilgiyle takip edeceği içerikleri için Webrazzi olarak şimdiden heyecanlıyız.

Canlı yayınlar Webrazzi.com’dan ve Facebook.com/webrazzi’den takip edilebilir. Canlı yayın haricinde de videoları daha sonrasında izlemek mümkün olacak.

İlk oturum: WhatsApp

Hemen oturumlara değinelim, bu hafta perşembe günü saat 16:00'da gerçekleşecek "Finans Sektöründe WhatsApp’ın Yeri" panelinde Moderatörlüğü Arda Kutsal üstlenirken, konukları Facebook'tan Kaan Camgöz ve Yapı Kredi'den Evren Şahin olacak. WhatsApp'a dair tüm detaylar bu oturumda konuşulacak.

Her perşembe devam edecek oturumlarda, 2 Temmuz 2020'de Türkiye'de Fintech ekosistemine detaylı bakış, 9 Temmuz 2020'de Dijitalleşen Ödeme Çözümleri ve Sıfır Pürüz Bankacılık ve 23 Temmuz 2020'de En iyi örnekleri ile dijital pazarlama otomasyonu ve makine öğrenimi konuşulacak. 16 Temmuz'daki paneli ise en kısa sürede açıklayacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.