iOS 14'ten WatchOS 7'ye tüm yenilikler, Apple WWDC 2020 etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2020'de yeni duyurulan tüm güncellemeleri bu yazının altında sizlerle canlı bloglama ile anlık olarak paylaşacağız.
iOS 14'ten WatchOS 7'ye tüm yenilikler, Apple WWDC 2020 etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın her yıl düzenlediği geliştirici konferansı olan Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) bu yıl 22 - 26 Haziran 2020 tarihleri arasında Corona virüs salgını nedeniyle online olarak düzenleneceğini sizlere daha önce aktarmıştık

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla hazırlayacağımız WWDC 2020 dosyasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu yıl online olarak takip edeceğimiz WWDC 2020'de pek çok yeniliğin tanıtılması bekleniyor. WWDC 2020'de bizleri nelerin beklediği ile ilgili bir haber bugün sizlerle paylaşmıştık

Yeni duyurulan tüm güncellemeleri bu yazının altında sizlerle canlı bloglama ile anlık olarak paylaşacağız. İsminden de anlaşılabileceği üzere yazılım odaklı geçecek olan etkinlikte Apple’ın başta mobil olmak üzere tüm platformlarına ilişkin önemli güncellemeler bekleyebiliriz.

Bununla birlikte şirketin donanım güncellemelerine de yer vermesi ihtimaller dahilinde. WWDC 2020 Special Event Keynote'u Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. WWDC 2020 ile ilgili karşımıza çıkacak olan tüm önemli detayları aşağıda yer alacak olan canlı bloglama üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.