Akıllı banka asistanı Vomsis, 700 bin TL yatırım aldı

Albaraka Fintech Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (FGSYF), Albaraka Garaj girişimlerinden Vomsis’e 700 bin TL tutarında yatırım yaptı.
Akıllı banka asistanı Vomsis, 700 bin TL yatırım aldı

Akıllı banka asistanı olarak görev yapan Vomsis, Albaraka Portföy Yönetimi Fintech Girişim Sermayesi Yatırım Fonundan yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre Albaraka Türk Katılım Bankası'nın yüzde 100 iştiraki olan Albaraka Portföy Yönetimi tarafından kurulan Albaraka Fintech Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (FGSYF), Albaraka Garaj girişimlerinden Vomsis’e 700 bin TL tutarında yatırım yaptı.

2019 yılından bu yana 5. kez Garaj girişimcilerine destek olan Fonun, bugüne kadarki toplam yatırım tutarının 4 milyon TL’ye ulaştığını da ekleyelim. 

Tüm banka hesaplarının güvenli bir şekilde tek bir ekrandan takip edilmesini sağlayan akıllı banka asistanı uygulaması olarak hizmet sunan Vomsis, kullanıcılarının her bankaya tek tek girmek yerine tek bir ekran üzerinden bütün hesaplarını anlık olarak kontrol ve takip etmelerini sağlıyor.

Kredi kartı ve taahhüt gerektirmeyen Vomsis'in hiçbir şekilde banka hesap bilgisi ve şifre talep etmediğini de belirtelim. Vomsis girişimi, yüksek veri güvenliği ve zaman avantajının yanı sıra her yerden ve her cihazdan erişim imkanı da sağlıyor.

Küresel çapta yaşanan Covid-19 salgın hastalığının getirdiği birçok olumsuzluğa rağmen girişimleri desteklemeye devam ettiklerini belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, girişimcilik ekosistemlerini güçlendirmeye ve bu alanda yatırım yapmaya devam ettiklerini de dile getirdi.

Albaraka Portföy Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Emin Özer ise Fintech GSYF bünyesinde Albaraka ekosisteminde yer alan Garaj mezunu girişimcileri desteklemeye devam ettiklerini belirtti. Yatırım yaptıkları şirketlerin çok daha iyi işler yapacağına inandıklarını da sözlerine ekleyen Özer, Vomsis ile birlikte 5. yatırımlarını gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.