Metinleri taramanızı sağlayan klavye uygulaması: Anyline Keyboard

Anyline Keyboard, sıradan klavye uygulamalarından farklı olarak yazmaya değil yazıları taramanıza odaklanıyor. 
Metinleri taramanızı sağlayan klavye uygulaması: Anyline Keyboard

Gündelik hayatımızın en önemli parçalarından biri haline gelen akıllı telefonlar, özellikle sundukları uygulama ve servisler ile hayatımızı kolaylaştırıyor. Bu uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Anyline Keyboard, sıradan klavye uygulamalarından farklı olarak yazmaya değil yazıları taramanıza odaklanıyor. 

Sunduğu tarama özelliği ile fark yaratan Anyline Keyboard, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Normal klavye uygulamaları ile aynı çalışma mantığına sahip olan Anyline Keyboard, ekstra olarak yazıları tarama özelliği sunuyor.

Akıllı telefonunuzun kamerası ile birlikte çalışan bu özellik sayesinde şifre gibi uzun ve karmaşık metinleri yazmaya gerek kalmadan sadece o metinleri tarayarak yazılı bir şekilde elde edebiliyorsunuz. Anyline Keyboard'un tarama özelliğinin diğer tüm mobil uygulamalar ile birlikte kullanılabildiğini de belirtelim.

Anyline Keyboard'un içinde 5 ana tarama modu bulunuyor. Bu modlar arasında şifre, İBAN, pasaport, fiş ve barkod gibi normal klavyeler ile yazması zaman alabilecek metinler bulunuyor. Kısacası Anyline Keyboard'un tarama özelliği sayesinde zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Anyline Keyboard'un kullanıcıları arasında Toyota, PepsiCo ve IBM gibi önemli markalar olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Anyline Keyboard uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.