Apsiyon Akademi, 3 bin kişiyi istihdama kazandırmayı hedefliyor

5 yıldır devam eden eğitimlerle 350 kişiyi istihdama kazandıran Apsiyon Akademi, fiziki olarak düzenlediği eğitimleri Corona virüs salgını sebebiyle yılın geri kalanında online olarak düzenleyecek.
Apsiyon Akademi, 3 bin kişiyi istihdama kazandırmayı hedefliyor

Apsiyon'un verilerine göre ülke genelinde aidat ödeme oranlarının salgın döneminde yüzde 20 azaldığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Apsiyon, Apsiyon Akademi ile 3 bin kişiyi istihdama kazandırmayı hedefliyor.

5 yıldır devam eden eğitimlerle 350 kişiyi istihdama kazandıran Apsiyon Akademi, fiziki olarak düzenlediği eğitimleri Corona virüs salgını sebebiyle yılın geri kalanında online olarak düzenleyecek. Paylaşılan bilgilere göre ilki 9 Mayıs tarihinde gerçekleşen online sertifika programının ikincisi 20 Haziran’da başlayacak ve eğitim 30 saat sürecek.

Eğitim sonrası düzenlenen sınavda başarılı olan katılımcılar, Yeditepe Üniversitesi onaylı "Site Yöneticiliği Eğitimi Sertifikası" alarak yeni bir kariyer yolculuğuna çıkma fırsatı yakalayacak. İşsizliğin günümüzün önemli problemlerinden biri olduğuna değinen Apsiyon CEO’su Kudret Türk, Apsiyon olarak hayata geçirdikleri her proje ile insan hayatına dokunduklarını dile getirdi.

"Site Yöneticiliği Eğitim Programı" ile farklı bir kariyer hedefleyenleri istihdama kazandırmak için çözüm sunduklarını da belirten Türk, düzenledikleri eğitimlerle bu zamana kadar 350 kişiyi istihdama kazandırdıklarını ve önümüzdeki 3 yıl içinde bu sayıyı 3 binlere çıkarmak istediklerini de paylaştı.

Online eğitimler sayesinde eğitimlerini de Türkiye’nin dört bir tarafına açmış olduklarını da sözlerine ekleyen Türk, eğitimleri tamamlayarak sertifikasını alan katılımcıların, apartman ve site yönetimlerinde, yapı ve inşaat firmaları gibi farklı alanlarda istihdama katılabileceklerini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.