Webrazzi Dijital 2020, online network imkanı ve birbirinden değerli konuşmacıları ile başlıyor

Uzun zamandır beklediğimiz büyük gün geldi. 29 konuşmacı 3 salonda sabah 9.30'dan 16.50'ye sizlerle olacak.
Webrazzi Dijital 2020, online network imkanı ve birbirinden değerli konuşmacıları ile başlıyor

Dijital pazarlamaya dair tüm gelişmeleri, birbirinden değerli konuklarla birlikte konuşacağımız Webrazzi Dijital 2020 konferansımızın kapıları açıldı. Bu sene bir farkla online olarak gerçekleşecek etkinliğimizin konferans programı ve diğer detaylarını etkinlik sayfamızda bulabilirsiniz. konferansın yansımaları ise yine Webrazzi haberleriyle sizlerle.

Henüz biletini almamış olanlar buradan etkinliğe katılım imkanı elde edebilirler. Bileti olup da henüz yayına ulaşamayanlar için hatırlatma yapalım. Ayrıca Webrazzi Dijital 2020'nin sosyal medya etiketi #dijital20.

Webrazzi Dijital Online 2020 Katılımcı Rehberi

Konferansımıza Webrazzi üyeliği ile erişim sağlayarak online olarak takip edebileceğinizin altını çizelim. Siz katılımcılarımızın kayıtlarını tamamlamış olmaları ve kendi mail adresi ile Webrazzi üyeliği olması gerekmektedir. Eğer e-posta adresinize kayıtlı bir Webrazzi üyeliğiniz yoksa sizlere gönderilecek e-posta ile yönlendirileceksiniz. Bu yönlendirme sonucunda üyeliğinizi size gelen bağlantı adresi ile tamamlamanız gerekmektedir. Eğer e-posta elinize ulaşmadıysa bizimle iletişime geçebilir veya aynı katılımcı e-postanıza (https://webrazzi.com/uyelik/ucretsiz/) adresinden yeni bir Webrazzi üyeliği açabilirsiniz.

Webrazzi üyeliği olmayan katılımcılarımızın etkinliğe erişimi mümkün olmayacaktır. Katılımcılarımız üyeliğinin altındaki Etkinliklerimiz bölümünden Dijital 2020’yi görüyorsa üyelik işlemleri tamamlanmış demektir. (https://webrazzi.com/hesap/etkinliklerim/) Bu sebeple kayıtlar yapılırken mutlaka katılımcıların kendi mail adresinin girilmesi gerekmektedir.

Etkinlik Programı

Webrazzi Dijital’de teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak. Konferansımızda, son dönemde tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak. Ayrıca Webrazzi Dijital 2020'de 8 farklı workshop olacak. Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi Dijital workshop oturumlarına nasıl ulaşabilirim?

Konferans dahilindeki workshop oturumlarına etkinlik canlı yayınının olduğu anasayfadan veya ana salondayken üst bölümdeki aşağı yönlü ok tuşuna tıklayarak açılan menüden ulaşabilir ve diğer salonlara geçiş yapabilirsiniz.

Etkinlik ana sayfasının alt bölümündeki programda yer alan oturum başlığına tıkladığınızda da ilgili salona geçiş yapabilirsiniz.  

Canlı simultane çeviri seçeneklerine nereden ulaşabilirim?

Konferans canlı yayın playerının hemen altına yer alan simultane çeviri düğmesine basarak, konferansın orijinal dili dışında Türkçe veya İngilizce sesli çevirisine ulaşabilirsiniz.

Konferans network alanına nasıl ulaşabilirim?

Networking aracımız tüm etkinlik sayfasında ekranın sağında çekmece ikonunun altında yer almaktadır. Ekranın sağ ortasında yer alan çekmece ikonuna tıkladığınızda gelen networking aracında konferansa kayıt olmuş kişileri görebilir, onlara iletişim isteği gönderebilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Konferans canlı yayın sırasında nasıl soru sorabiliriz?

Konferans canlı yayını devam ederken, canlı yayın playerının hemen sağ tarafındaki bölümden sorunuzu iletebilirsiniz. Sorunuz yöneticilerimizin incelemesinin ardından süre olması durumunda konuşmacılarımıza iletilecektir.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.