Sırma Süren, Google'a "Head of Communications" göreviyle transfer oldu

Türkiye'nin en çok konuşulan fintech girişimlerinden birisi olan iyzico'nun iletişiminin başındaki isim Google Türkiye'ye transfer oldu.
Sırma Süren, Google'a

2018 yılının Ocak ayından bu yana iyzico'da marka ve ürünlerden sorumlu Kurumsal İletişim Müdürü pozisyonunda olan Sırma Süren, Haziran ayında Google'a transfer oldu. Google'da "Head Of Communications" göreviyle yeni çalışma dünyasına başlayan Süren, iyzico'nun PayU tarafından satın alındığı süreçte Türkiye'nin en çok konuşulan fintech girişimlerinden birisi olan iyzico'nun iletişimini yönetti.

Sabancı Üniversitesi'nden mezun olan Süren, London School of Economics and Political Science'te Master yaptı. Kariyerine İstanbul Politikalar Merkezi'nde Araştırma Asistanı olarak Kemal Derviş ile çalışarak baslayan Sırma Süren, Change.org ve Doğuş Yayın Grubu'nda da pazarlama iletisimi alanında farklı görevlerde bulundu. Change.org'ta çalıştığı dönemde kadınlara karşı işlenen cinayetlerde tahrik indiriminin kalkmasını isteyen 'Özgecan Yasası' kampanyasını da yürüttü. 

Yeni görevinde başarılar dileriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.