Aslan Doğan: "Dijitalleşme ile birlikte değer kavramı eksik kalıyor."

Etkinliğimizin konuşmacıları arasında yer alan Etiya kurucu ortağı ve CEO'su Aslan Doğan, "Yapay Zeka Destekli ve Mikro Deneyim Odaklı Dijital Dönüşüm" isimli konuşması ile önemli bilgiler paylaştı.
Aslan Doğan:

Online olarak gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Dijital 2020 konferansımız tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğimizin konuşmacıları arasında yer alan Etiya kurucu ortağı ve CEO'su Aslan Doğan, "Yapay Zeka Destekli ve Mikro Deneyim Odaklı Dijital Dönüşüm" isimli konuşması ile önemli bilgiler paylaştı.

Dijital dönüşümün öneminden bahseden Aslan Doğan, dijital dönüşüm stratejisini şirketleri günümüze nasıl adapte ederiz ve iş sürekliliğini nasıl sağlarız konusunda yapılan stratejiler olarak tanımlıyor. Değer kavramının oldukça önemli olduğunu da paylaşan Doğan, bu kavramın şirketin müşterileri ve çalışanları ile olan neden varız ve ne anlama geliyoruz gibi soruları cevaplandırdığını da sözlerine ekledi.

Dijital dönüşüm ekseninde odaklanılan noktanın müşteri deneyimi olduğunu paylaşan Doğan, müşteri deneyiminin özünde ise insan olduğunu belirtti. Günümüzde başarılı dijital dönüşüm örneklerine sahip olduğumuzu da dile getiren Doğan, dijital dönüşüm sayesinde insanların tüm kanalları sorunsuz bir şekilde kullanabildiklerini de paylaştı.

Kişiye özel deneyimler sunduklarını da dile getiren Doğan, dijitalleşme ile birlikte değer kavramının eksik kaldığını da belirtti. Doğan'ın yaptığı açıklamalara göre dijitalleşme nedeniyle müşteri ile bağ kurma ve uzun süreli marka elçileri arka planda kalıyor.

Müşteri ile bağ kurulabilen senaryolarda ise ortaya bir hikaye çıkıyor. İşin hikayeye dönebilmesinin çok önemli olduğunun altını çizen Doğan, markanın var olma sebebinin etkileşimlerle aktarılmasının bağın oluştuğu anlamına geldiğini de paylaştı

Bunların dışında Kanada'da yaptıkları sanal operatörden de bahseden Etiya kurucu ortağı ve CEO'su Aslan Doğan, Corona virüs salgını ile birlikte sanal operatörün yoğun bir şekilde kullanıldığını da paylaştı. Son olarak Etiya'nın yapay zeka destekli dijital etkileşim platformunu kullanıma sunduğunu geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.