SPONSORLU

Global App Ekonomisini 2020'de Adjust ile izleyin

Global app ekonomisi büyük ve rekabetin çok yüksek olduğu bir alandır. Sayıları gittikçe artan güçlü app'ler tek bir sınırlı kaynak için rekabet ediyor: kullanıcı ilgisi.
Global App Ekonomisini 2020'de Adjust ile izleyin

Daha iyi sonuçlar için, pazarlamacıların performanslarını geniş trendlere göre ölçebilmelerini sağlayan endüstri verilerini dikkate almaları gerek. Adjust'ın en son raporuyla birlikte pazarlamacılar, kitlelerin davranışlarını ve en başarılı markaların kullanıcılarını nasıl tuttuklarını daha net görebilecekler.

Adjust App Trendleri Raporu 2020'yi indirin.

Adjust’ın yeni çıkan ​App Trendleri 2020​ raporu, app'inizi her düzeyde etkileyecek trendlerin altını çiziyor. Raporda Adjust'ın en popüler 1000 app'inin bir yıllık verileri analiz ediliyor ve ​pazarlamacılarla daha iyi sonuçlar elde etmelerini sağlayacak bilgiler paylaşılıyor.

App Ekonomisinde başarı sadece sayılar değildir: app'inize doğru kullanıcıları çekebilmeniz ve devamlı geri gelmelerini sağlayabilmeniz için bir stratejiniz olmalı. Kampanyalarınızı ve iletişiminizi kişiselleştirmek işte tam burada çok önemli. Bunu etkili bir şekilde yapabilmek için de pazarlamacıların, kullanıcı davranışlarının doğru bir haritasını kullanmaları gerekiyor. Oyun, e-ticaret ve eğlence gibi sektörleri içeren bu rapor, her sektörün zorlukları ve fırsatlarının yanı sıra pazarlamacıların kullanıcı edinme ve kullanıcı tutma çalışmalarını en etkili şekilde sürdürmelerini sağlayacak detaylı bilgiler içeriyor.

Rapor ayrıca COVID-19'un App Ekonomisi üzerindeki kısa vadeli etkilerine ve bu etkilerin devam edip etmeyeceği üzerine odaklanıyor. Kullanıcılar evlerinde kalmaya devam ettikçe, birçok sektördeki mobil app'lerin kurulumları ve oturumları artıyor. Adjust'ın raporu, kitlelerin tam olarak nerelere yöneldiklerini detaylı olarak inceliyor ve salgının kurulum sonrasında yeni kullanıcı davranışlarına yol açıp açmadığını verilerle açıklıyor.

Daha fazla bilgi için, Adjust App Trendleri Raporu 2020'yi indirin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.