İş Bankası, ticari faaliyetleri kesintiye uğrayan işletmeleri desteklemek için “Geleceğe Öde” platformunu hayata geçirdi

Geleceğe Öde platformu ile bireyler, işletmelerin site içerisindeki ürün ve hizmetlerini önden satın alıyor ve sonrasında satın almış oldukları ürün veya hizmetleri kuponlar karşılığında işletmelerde kullanabiliyor.
İş Bankası, ticari faaliyetleri kesintiye uğrayan işletmeleri desteklemek için “Geleceğe Öde” platformunu hayata geçirdi

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle, Covid-19 pandemisi nedeniyle ticari faaliyetleri kesintiye uğrayan işletmelere yönelik, Bankanın teknoloji iştiraki Softtech tarafından “Geleceğe Öde” platformu hayata geçirildi. İşletmelerle bireyleri bir araya getiren ve pandemi sonrası dönemde de yaşamaya devam edecek şekilde tasarlanan platform ile pandeminin yarattığı ekonomik zorluklar nedeniyle işletmelerin yaşadığı nakit akışı sıkıntısına çözüm sağlanması hedefleniyor.

Müşterilerin hizmet veya ürünü sonradan almak üzere, küçük işletmelerin hayatta kalmalarına destek olmaları sağlanan, bu yönüyle bir dayanışma platformu olan “Geleceğe Öde”, kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Geleceğe Öde platformu ile bireyler, müdavimi oldukları işletmelerin site içerisindeki ürün ve hizmetlerini kupon kurgusu üzerinden önden satın alıyor ve sonrasında satın almış oldukları ürün veya hizmetleri bu kuponlar karşılığında işletmelerde kullanabiliyor. Platform üzerinde yer alan işletmeler de ön satış yaptıkları müşterilerine indirimli fiyatlarla kupon satışı yapıyor. Böylece bireyler avantajlı fiyatlardan yararlanırken, işletmeler de hiçbir komisyon ödemeden ön satış yaparak nakit akışlarına süreklilik kazandırıyor.

Şu an için platformda oldukça sınırlı sayıda işletme var. Ancak Geleceğe Öde platformu daha çok yeni. Özellikle içinde bulunduğumuz, maddi sıkıntıların artış gösterdiği bu salgın döneminde ve gelecekte platforma daha çok işletme ekleneceğinin de altını çizelim.

Geleceğe Öde platformu, sunduğu çözüm ile bireyler ve işletmeler için hem pandemi döneminde hem de sonrasında hizmet veren uzun soluklu bir platform olmayı hedefliyor. Geleceğe Öde platformuna buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.