Blush ile birbirinden farklı illüstrasyonları kişiselleştirin

Dünyanın her yerinden çizerlerin illüstrasyonlarına erişmenizi ve onları kişiselleştirmenizi sağlıyor.
Blush ile birbirinden farklı illüstrasyonları kişiselleştirin

Dünyanın her yerinden çizerlerin illüstrasyonlarına erişmenizi sağlayan Blush, bir illüstasyon kütüphanesinin çok daha ötesinde. Zira Blush'ın platformunda yer verdiği bütün illüstrasyonları kişiselleştirmeniz mümkün. 

Blush'ta darklı bileşenleri bir araya getirerek beğendiğiniz çizimleri, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan araç, tasarım dünyasında illüstrasyon kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Sitede 8 yetenekli sanatçının 12 farklı kategoride ürettiği çizimlere, onlarca farklı kişiselleştirme seçeneği sunuluyor. 

İllüstrasyonların arka plan rengini, kompozisyon içindeki eşyaları ve insanların saç stilinden giysilerine, hatta yüz ifadelerine kadar pek çok öğeyi değiştirebiliyorsunuz. Küçük bir örnek vermek gerekirse, başlangıçta elinde dondurma tutan bir kişiyi resmeden bu illüstrasyonda yüz ifadesinden oturulan pufa kadar neredeyse her şeyi değiştirebildim.  

Eğer hızlıca birkaç seçeneği değerlendirmek isterseniz, rastgele (randomize) tuşuna basarak işinizi Blush'a yaptırabilirsiniz. İllüstrasyonların temsili açıdan çeşitlilik içerdiği belirtmekte fayda var. Blush'In panelinde yer alan türban, çarşaf, tekerlekli sandalye ve rasta gibi bileşen seçenekleriyle toplumun birbirinden farklı bireyleri kolayca çizimlere yansıtılabiliyor. Bazu illüstrasyonlarda solunum cihazı ve maske seçenekleri de sunuluyor.

Sitesini ya da reklam görsellerini illüstrasyonlarla süslemeyi düşünenler için mükemmel bir alternatif. Ayrıca kurumsal renk kodlarınızı girerek illüstrasyonları kurumsal kimliğinizle bütünleştirebileceğinizi söyleyelim. 

Şu an için Figma uzantısıyla hizmet veren Blush, yakın zamanda Sketch uzantısını da yayına almayı planlıyor. Bu arada İllüstrasyonların küçük boyuttaki .png formatlarını siteye üye olmanıza gerek kalmadan indirebiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.