Gıda hizmetleri endüstrisine odaklanan Rgand, Türkiye'deki üreticilerin ABD'de satış yapmasını sağlayacak

ABD’de yerleşik ticari alıcılar ile doğrudan entegrasyon sağlayarak üreticiye adil kazanç vizyonu ile hizmet veren global online B2B pazar yeri olarak karşımıza çıkan Rgand, Mayıs ayında Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.
Gıda hizmetleri endüstrisine odaklanan Rgand, Türkiye'deki üreticilerin ABD'de satış yapmasını sağlayacak

Gıda Hizmetleri Endüstrisinde sadece üreticilerin yer alabildiği ve ABD’de yerleşik ticari alıcılar ile doğrudan entegrasyon sağlayarak üreticiye adil kazanç vizyonu ile hizmet veren global online B2B pazar yeri olarak karşımıza çıkan Rgand, Mayıs ayında Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

2017 yılında ABD'de Rovshan Rasulov tarafından kurulan ve 70 kişilik bir ekip ile yönetilen Rgand, ABD’de yerleşik tüm ticari alıcılara doğrudan ve toptan ürün satacak şekilde erişime yardımcı olacak teknolojik, lojistik, iletişim altyapısını ve gerekli tüm araç ve hizmetleri sağlıyor.

Rgand Prime Fullfilment hizmeti sayesinde üreticiler ABD’de depo, ofis, satış yönetimi teslimat ve erişilebilirlik gibi gereksiz yüklü masraflara ihtiyaç kalmadan sattıkları mal kadar harcama yaparak çok ekonomik masraflara tüketicilere kapı teslimi yapabilme gücüne kavuşmuş oluyorlar.

Abonelik ücretlerinden ve gerçekleşen satışlardan aldığı komisyonlar ile bir gelir modeli oluşturan Rgand, bugüne kadar toplamda 7 milyon dolar yatırım da aldı. 

Türkiye'deki üreticilere faydalar sağlamak isteyen Rgand, üreticilerin hiçbir ithalatçı, distribütör, toptancı veya re-seller gibi aracılar olmaksızın kendi markası ile ABD Gıda Hizmeti Endüstrisindeki binlerce alıcıya doğrudan ve B2B olarak toptan alım erişimine olanak sağlıyor.

Kısacası Rgand'in temel amacı tüm aracıları ortadan kaldırarak üreticinin doğrudan nihai alıcıya ulaşması ve satışlarını gerçekleştirmesi. Rgand girişiminin temel amacı ise önce ABD sonra Kanada ve devamında Avrupa ülkelerinde Gıda Hizmetleri Endüstrisinde tedarik zincirini aracısız hale getirmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.