SPONSORLU

Çevik yaklaşım odağında İnsan Kaynakları süreçleri nasıl gerçekleşir?

Daha hızlı kazanımlar elde etmek isteyen insan kaynakları profesyonellerini evlerinin konforundaki bu iki günlük eğitime bekliyoruz!
Çevik yaklaşım odağında İnsan Kaynakları süreçleri nasıl gerçekleşir?

Özellikle son yıllarda gündemde olan dijital dönüşüm, kurumlarda çevik olma zorunluluğunu da beraberinde getirdi. Çevik yaklaşım, firmalarda IT’den İnsan Kaynaklarına kadar pek çok departmanda farklı disiplinler ile uygulanıyor. Özellikle yeni kuşağa ulaşmak isteyen ve insan odaklı firmalarda bu dönüşüm kaçınılmaz durumda.

Çevik yöntemler, prensip olarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarına hızlı ve tatmin edici cevaplar verebilmek diğer yandan da yeni nesil iş gücünü tutarak çalışan memnuniyetini sağlamak için kullanılmaktadır.

İnsan Kaynakları departmanlarının şeffaf hale gelmesi ve süreçlerinde çevik yöntemleri benimsemesi iş birliğini, uyumu ve inovasyonu beraberinde getiriyor, bu yöntemlere adapte olamayan ekipler ise ne yazık ki dönem şartlarına uyum sağlayamayarak bir adım geride kalıyorlar.

Turkcell İnsan Kaynakları Organizasyonel Çeviklik Gelişim Müdürü Özlem Akbağ ile hazırladığımız bu eğitimde çevik felsefeden çevik uygulamalara, organizasyonun çevik dönüşümünden çevik liderliğe kadar pek çok konuya değineceğiz, organizasyonların çevik dönüşümünde İK’nın üzerine düşen sorumluluklar nelerdir, detaylandıracağız. Bununla birlikte çevik yaklaşım metotlarından performans değerlendirmeye, açık iletişim ve takım uyumundan yapıcı çatışmaya kadar pek çok konuyu irdeleyeceğiz.

Daha hızlı kazanımlar elde etmek isteyen insan kaynakları profesyonellerini evlerinin konforundaki bu iki günlük eğitime bekliyoruz!

5 ve 6 Haziran tarihlerinde, Zoom üzerinden gerçekleşecek olan bu iki günlük eğitimimiz ilginizi çekiyorsa bize [email protected], duygu@webrazzi,com’dan ulaşabilir ya da buradan eğitime kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.