İşCep, Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta’ya şifresiz geçiş özelliğini yayınladı

İş Bankası müşterileri artık İşCep üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta uygulamalarına erişebiliyor.
İşCep, Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta’ya şifresiz geçiş özelliğini yayınladı

İşCep'e eklenen yeni bir özellik sayesinde, artık İş Bankası müşterileri İşCep’ten farklı uygulamalardaki işlemlere kolay ve güvenli şekilde ulaşabilecek. Bu sayede uygulama içinde yer alan şirketler de, İşCep üzerinden 8 milyondan fazla dijital müşteriyle buluşacak. 

Yayına alınan bu yeni özellik kapsamında İş Bankası müşterilerinin artık İşCep üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta uygulamalarına da erişebileceğini belirtelim. İşCep kullanıcıları, artık bu uygulamalara şifreye ihtiyaç duymadan kolayca giriş yapıyor. Anadolu Hayat Emeklilik’teki bireysel emeklilik ürünlerine kısa yoldan erişip birikimlerini  takip eden kullanıcılar, Anadolu Sigorta ürünlerine de doğrudan ulaşım sağlayabiliyor.  Böylece İş Bankası müşterileri, kasko, trafik, DASK, konut, sağlık sigortası gibi pek çok sigorta poliçesini aynı uygulama içerisinden satın alma veya yenileme imkanına kavuşuyor.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dijital çağda müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için müşteri analitiği, inovasyon ve müşteri deneyimi alanlarında yetkinliklerimizi sürekli geliştiriyoruz. Türkiye’nin en geniş işlem setine sahip ve ilk mobil bankacılık uygulaması olan İşCep bu anlayışımızın bir ürünü. Teknolojinin büyük bir hızla değiştiği bu dönemde işbirliğinin önemi de her geçen gün daha da artıyor. İş Bankası olarak ortak iş yapış yöntemlerini zenginleştirmek amacıyla çok uzun süredir teknolojik alanda yaptığımız yatırımları API’ler aracılığıyla sektörün kullanımına sunuyoruz. Şimdi bu API’leri kullanarak yapılan geliştirmeyle müşterilerimizin; Anadolu Hayat Emeklilik Mobil uygulamasından sunulan bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerine, Anadolu Sigorta Sigortam Cepte uygulamasından sunulan sigortacılık hizmet ve ürünlerine İşCep’ten şifresiz olarak erişimi mümkün hale geldi

İş Bankası'nın dijltal iş birliği modeliyle ilerlediği bu yeni özellik; önümüzdeki dönemde daha geniş kapsamlı bir projeye dönüşebilir. Şu an için iştiraklarle başlayan bu yolculuğun uzun vadede büyüyerek İşCep'i bir süper uygulama olarak konumlandırabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.