Annelere özel tavsiye platformu AnneyimYolla, ilk 4 günde 15 bin üyeye ulaştı

Annelerden annelere deneyim odaklı tavsiye platformu AnneyimYolla, sadece ilk 4 günde 15 bin anne üyeye ulaştı.
Annelere özel tavsiye platformu AnneyimYolla, ilk 4 günde 15 bin üyeye ulaştı

Annelerin ve anne adaylarının kendileri ve çocukları için yeni çıkan ürünleri tamamen ücretsiz test edebildikleri AnneyimYolla.com aynı zamanda annelerin birbirlerine tavsiye verebilecekleri bir dayanışma platformu olarak öne çıkıyor. 

Anneler Günü’nde faaliyetlerine başlayan, sadece ilk 4 günde 15 bin anne üyeye ulaşan AnneyimYolla.com, aynı zamanda bir kadın girişimi. Pronet eski Yönetim Kurulu Üyesi İpek Ötügen Dinçer tarafından kurulan AnneyimYolla.com, bana kalırsa sosyal medyanın en güçlü topluluğunu kendine çekmeyi başarmış görünüyor. 

AnneyimYolla, paydaş markalardan gelen ürünleri hediye kutuları içerisinde ücretsiz olarak anne ve anne adaylarının adreslerine gönderiyor. Annelerden bu ürünleri deneyerek yorum ve puan vermelerini isteyen platform, bu sayede üyelerinin bu ürünleri daha önce denememiş annelere “tavsiye veren yol gösterici anneler” olmalarını sağlıyor.

Girişim STKlar ve derneklerle iş birliği içinde olduğunu da belirtelim. AnneyimYolla kurucusu İpek Ötügen Dinçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Kazancımızı ihtiyaç sahibi çocukların yararına paylaşmak bizim için çok önemli." dedi.

Dinçer, anneler için hazırlanan ilk pakette KAÇUV’u desteklediklerini ve önümüzdeki günlerde de düzenli olarak anneler ya da çocuklara dokunan diğer sivil toplum kuruluşlarını da kurum olarak destekleme gibi bir misyonlarının olduğunu belirtti.

AnneyimYolla.com'u anneler dikeyine odaklanan ücretsiz test platformu olarak özetleyebiliriz. Bu arada 15 bin üye arasında annelerin yanı sıra hamile olan anne adayı kullanıcıların da bulunduğunu söyleyelim.

Marka anlaşmaları yapmaya devam eden girişim, bu hızlı üye artışını Influencer iletişim stratejisine borçlu. 50'ye yakın Influencer'ın, paylaşımıyla desteklediği platform, bu güçlü başlangıç ile önümüzdeki dönede hızlı bir büyüme de kaydedebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.