Kadınlara özel dijital asistan Pepapp 2 milyon kullanıcıya ulaştı

Kadınlara yönelik dijital asistan Pepapp, 3 milyon kez indirildi ve 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.
Kadınlara özel dijital asistan Pepapp 2 milyon kullanıcıya ulaştı

Geçtiğimiz günlerde Bensu Soral Baş'tan aldığı yatırım ile gündeme gelen Pepapp, 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Uygulamanın kullanıma sunulduğu tarihten bu yana toplamda 3 milyon kez indirildiğini de ekleyelim

Peppapp'in kadınların PMS, ovülasyon ve regl gibi dönemlerini takip ederken, sağlıklı ve rahat bir regl dönemi geçirmelerine katkıda bulunuyor. Bunu yanı sıra kullanıcılar birbirinden farklı konularda da sorularına yanıt bulabiliyor. 

2015 yılından beri kullanıcılarına farklı alanlarda hizmet veren Pepapp, son dönemde kendini bir dijital asistan olarak konumlandırıyor. Dijital asistanlığın yanında uygulamanın kullanıcı deneyimini de önceliklendirdiğini söyleyelim.  Her gün, günün değişen saatlerinde kullanıcılarına, çeşitli konularda push bildirimler yollayan Pepapp, onlarla samimi bir dilde iletişim kuruyor.

Uygulama içinde o da hatırlatalım. Pepapp Premium'da yer alan PepLand isimli ülkede, 7 ikonik penguen kullanıcılarına kendi uzman oldukları alanlarda gelişmiş tavsiyeler veriyor. Kullanıcılar kitap, film, müzik ve genel kültür bilgileriyle PepArt, günlük burç yorumlarıyla AstroPep, markalardan avantajlı alışveriş tüyolarıyla PepClub, 7/24 sohbet özelliğiyle PepTalk'tan faydalanabiliyor. Yakın zamanda yeni dijital karakterlerin de uygulamada yerini alacağını belirtelim.  Yoga teknikleriyle PepYogi, sağlıklı yaşam tüyolarıyla FitPep ve konunun uzmanı doktorlarıyla PepDoc çok yakında Pepapp kullanıcılarıyla buluşacak. 

Geçtiğimiz günlerde Erdem Yurdanur ve Kokteyl’den aldığı 225 Bin USD yatırımın ardından Bensu Soral Baş’tan yatırım alan Pepapp kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yakın gelecekte “hamilelik” ve yine Türkiye’de bir ilk olarak “partner” modlarını da kullanıcılarına açacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.