Çalışanlar için iletişim platformu Workvivo, 16 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Joe Lennon ve John Goulding tarafından kurulan girişim, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.
Çalışanlar için iletişim platformu Workvivo, 16 milyon dolar yatırım aldı

Modern iş yerleri için bir çalışan haberleşme platformu olarak karşımıza çıkan Workvivo, yeni bir yatırım aldığını paylaştı. 2017 yılında Joe Lennon ve John Goulding tarafından kurulan girişim, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

İrlanda merkezli girişimin aldığı 16 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Tiger Global liderliğinde gerçekleşti. Tiger Global'ın haricinde Workvivo'nun eski yatırımcılarından olan Frontline Ventures ve Enterprise Ireland'ın da yatırım turuna katıldıklarını ekleyelim.

Workvivo kurucuları

Alınan 16 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Workvivo'nun aldığı toplam yatırım ise 17,5 milyon dolar seviyelerine kadar çıktı. Workvivo'nun ilk yatırımı ise geçtiğimiz yıl, Corona virüs salgını ile oldukça popüler bir platform haline gelen Zoom'un kurucusu ve CEO'su Eric Yuan tarafından yapılmıştı. Paylaşılan bilgilere göre Yuan, geçtiğimiz yıl Workvivo'ya 1,5 milyon dolarlık bir tohum yatırımı yaptı.

Şirket çalışanları için iç iletişim platformu olarak hizmet veren Workvivo, özellikle Corona virüs salgını nedeniyle pek çok şirketin evden çalıştığı bu günlerde oldukça önemli bir çözüm sunuyor. 

Paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım satış ve pazarlama faaliyetleri ile birlikte ürün geliştirme için harcanacak. Workvivo'nun müşterileri arasında ise Bus Eireann, Woodies, University College Cork ve Cubic Telecom gibi firma ve üniversiteler yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.