Pizzacıları dijitalleştirmeye odaklanan Slice, 43 milyon dolar yatırım aldı

Pizzacılar için bir sipariş ve pazarlama platformu olarak hizmet veren Slice'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 43 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. 
Pizzacıları dijitalleştirmeye odaklanan Slice, 43 milyon dolar yatırım aldı

Yeme - içme endüstrisinin en popüler ürünlerinden biri olan pizzaya odaklanan Slice, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Pizzacılar için bir sipariş ve pazarlama platformu olarak hizmet veren Slice'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 43 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. 

Paylaşılan bilgilere göre 43 milyon dolarlık C serisi yatırım turu global yatırım firması Kohlberg Kravis Roberts'ın (KKR) liderliğinde gerçekleşti.

2009 yılında New York'ta Ilir Sela tarafından kurulan Slice, pizza satan küçük işletmeleri daha dijital bir hale getirmeyi hedefliyor. Pizzaya odaklanan küçük işletmelerin online dünyada büyük pizza zincirleri ile rekabet edebilmesi adına geliştirilen bir sipariş portalı olan Slice, işletmelere teknolojik altyapı, ödeme sistemleri, müşteri hizmetleri ve pazarlama konularında yardımcı oluyor.

Slice'ın işletmelerden her sipariş için 2,25 dolar komisyon ve sipariş yüzde 4'ü oranında işlem komisyonu aldığını da ekleyelim. Karşılaştırmak gerekirse diğer platformlar ortalama olarak yüzde 20 oranına komisyon alıyor. 

43 milyon dolarlık yatırımın Slice'ın aldığı ilk yatırım olmadığını da hatırlatalım. 2009 yılında MyPizza ismi ile kurulan Slice, ilk yatırımını 2015 yılında aldı. Sonrasında ise 2017 yılının Mayıs, 2019 yılının ise Mart aylarında yatırımlar alan Slice, 43 milyon dolarlık yeni yatırımdan önce toplamda 30 milyon dolar yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.